قوانین طلایی اسباب کشی
- مجموعه: مهارتهای زندگی
قوانین طلایی اسباب کشی
محتوای هر بسته و جعبه را با ماژیک روی آن بنویسید. به این ترتیب هنگام جابه جایی می دانید که کدام جعبه به آشپزخانه، کدام یک به اتاق خواب و کدام یک به اتاق نشیمن باید منتقل شود.
هر جعبه را به محض ورود به منزل در بخش مربوط به خود قرار دهید و هرگز جعبه ای را که مربوط به اتاق خواب است درون اتاق دیگر باز نکنید چون ساعت ها مشغول جمع کردن و انتقال دوباره آن می شوید.
سعی کنید از محتویات درون هر جعبه فهرستی در دسترس داشته باشید تا به این ترتیب امکان پیدا کردن وسایلی که احتیاج فوری به آن را دارید، راحت تر باشد.
پس از انتقال مبلمان و وسایل بزرگ و قرار گرفتن وسایل برقی در جای خود سراغ جعبه های آشپزخانه بروید و با مهم ترین آن ها شروع کنید.
بهترین روش برای چیدن لوازم و ابزار آشپزخانه آن است که از وسایل مهم و ضروری شروع کنید و جعبه وسایلی را که کمتر به کارتان می آید در آخرین مرحله مرتب کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید.
برنامه ریزی کنید و از اعضای خانواده نیز برای چیدمان وسایل کمک بگیرید. مثلا از بچه ها بخواهید لباس ها و کمدهای خود را خودشان مرتب و تنظیم کنند.
پس از آن که وسایل بزرگ آشپزخانه و ظروف را در جای خود قرار دادید جعبه های خالی را جمع کنید تا ابزارهای کوچک میان کارتون ها گم نشوند.
دقت داشته باشید که همیشه از اجسام، ابزار و ظروف بزرگ تر به سمت وسایل کوچک تر حرکت کنید. به این ترتیب راحت تر به فضای اطراف تان نظم می دهید و آرامش بیشتری پیدا می کنید.
منبع : مجله زندگی ایده آل