چگونه نورپردازی مناسب برای کمد خود انتخاب کنیم؟



نورپردازی در کابینت و کمد, نورپردازی کمد به روش  رگالی, نورپردازی کمد به صورت افقی

روش های نورپردازی کمد را بشناسیم

 

برای نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس، از این نکات مهم غافل نشین!

هدف از نگارش این محتوا آشنایی شما با روش های نورپردازی کمد است. همان طور که می دانید کمد یکی از ضروری ترین عناصر هر خانه ای است و هیچ خانه ای را نمی توانید پیدا کنید که در آن کمد وجود نداشته باشد. کمدها به سازماندهی و نظم بیشتر وسایل خانه اعم از پوشاک، کیف و کفش و .. کمک می کنند.

اهمیت کمدها سبب شده حتی برخی از آپارتمان ها اتاقی را به عنوان کمد در نظر بگیرند که به آن کلوزت روم می گویند. کلوزت به معنی کمد و روم به معنی اتاق است. حال اگر این کمدها را نورپردازی کرد می توان به کاربردی تر شدن کمدها کمک کرد.

 

همان طور که می دانید هر کمدی از بخش های مختلف تشکیل شده است و هر بخشی، مختص وسیله ای است مثلا بخش آویز لباس ها، بخش کیف و کفش، کشوها، قراردادن اقلام خواب و ... که می توان تمام این بخش ها را نورپردازی کرد. در واقع نورپردازی کمد فقط به افزایش کارایی کمک نمی کند بلکه سبب زیباتر شدن کمدها هم می شود.  

عموما بخش های آویز لباس، کشوها و بخش های پایینی کمد، نورپردازی می شوند و بخش های بالایی کمد که مختص انبار کردن وسایل هستند نورپردازی نمی شوند.

 

روش های نورپردازی کمد, نورپردازی کمد و کلوزت روم, نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس

تصاویر نورپردازی کمد

 

نورپردازی کمدها

عموما نورپردازی کمدها به 3 روش زیر انجام می شود:

• نورپردازی میله ی رگالی

• نورپردازی عمودی

• نورپردازی افقی

 

نورپردازی کمد به روش میله رگالی

در این روش نورپردازی، خود میله ی رگال که مخصوص آویز لباس است دارای نورپردازی خطی است. البته این نوع نورپردازی کارایی زیادی ندارد چرا که فقط قسمت های بالایی لباس ها را روشن می کند.

 

نورپردازی عمودی کمد

روش دیگر نورپردازی کمد به صورت عمودی است که بر روی دیواره ها انجام می گیرد. برای این نورپردازی، شیاری داخل دیواره ی کمد، تعبیه می کنند که عرض این شیار، متنوع است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. 

مثلا اگر بخواهید از ال ای دی های منعطف نواری در این شیارها استفاده می کنید می توانید عرض آن را 12 میلی متر بگیرید. چرا که عرض این نوارهای ال ای دی، 12 میلی متر است. همچنین عمق این شیارها باید 7 میلی متر باشد.

 

زمانی که این ال ای دی ها نصب شوند در زمان روشنایی، تفاوت رنگی دارند که به آن پراش نور می گویند برای جلوگیری از این پدیده، می توانید از یک دیفیوزر (طلق) شیری ‌رنگ استفاده کنید. دیفیوزرهای گرد بهتر از سایر دیفیوزرها هستند چرا که به راحتی داخل شیار، قرار می گیرند.

 

البته باید بدانید که توان این نوع ال ای دی ها 5 وات است که اگر تمایل دارید نور کمدتان بیشتر باشد می توانید از ال ای دی های شاخه ای استفاده کنید. توان این ای دی ها 15 وات است. 

 

نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس, نورپردازی عمودی کمد, نورپردازی داخل کمد

روش های نورپردازی کمد به روش عمودی 

 

نورپردازی کمد به صورت افقی

سومین حالت نورپرداز کمدها به صورت افقی است. عموما از این نوع نورپردازی ها برای قسمت هایی از کمد که یونیت دارای ارتفاع زیادی نیست استفاده می شود. عموما این قسمت از کمدها به لباس های نیم تنه مثل کت و شلوارها اختصاص دارد. محل قرارگیری منبع نور در این روش نورپردازی با روش نورپردازی عمودی متفاوت است و این مورد، تنها تفاوت این دو روش نورپردازی می باشد.

 

محل قرارگیری منبع نور در این روش، به سه صورت است که عبارتند از:

• نورپردازی افقی از بالا: حالت اول به این صورت است که شیار، در قسمت جلویی کمد و روی سقف قرار می گیرد که این نوع نورپردازی کاملا کمد را روشن و زیبا می کند.

 

• نورپردازی افقی از کف: حالت دوم به این صورت است که شیار در قسمت جلویی کمد اما بر روی کف انجام می گیرد. البته باید بگوییم این روش نورپردازی به مانند روش قبلی، کاربرد ندارد چرا که فقط جنبه ی نمایشی دارد و فقط وسایلی که در جلوی کمد قرار دارند قابل مشاهده هستند.

 

• نورپردازی افقی از انتهای سقف و کف: نوع سوم نورپردازی افقی به این صورت است که از لبه ی انتهایی سقف یا کف و یا هر دو، نورپردازی می شود. اگر کمدهای تزئینی دارید و می خواهید وسایل دکوری شما حسابی جلوه کنند این روش نورپردازی، بسیار مناسب است. همچنین در این روش، نوع دیگری از نورپردازی وجود دارد که مخصوص کمدهای شیشه ای است به این صورت که نور، از داخل به شیشه، تابانده می شود. 

 

نورپردازی کمد به روش  رگالی, نورپردازی کمد به صورت افقی, نورپردازی روکار کمد

روش های نورپردازی کمد افقی 

 

نورپردازی روکار کمد

تمام نورپردازی هایی که در بالا توضیح دادیم همه نورپردازی های توکار کمد بودند که سطح کیفیت آن ها بسیار بالا است. اما نوع دیگری از نورپردازی برای کمد داریم که روکار هستند. در این روش، لامپ ها به صورت روکار روی کمد نصب می شوند که کاملا مشخص هستند و قابل رویت می باشند. این نورپردازی زمانی قابل استفاده است که از قبل، بر روی کمدها نورپردازی نشده است.

 

نورپردازی در کابینت و کمد, نورپردازی کمد به روش  رگالی, نورپردازی کمد به صورت افقی

روش های نورپردازی کمد

 

نورپردازی کلوزت روم 

کلوزت روم هم دارای بخش های مختلفی برای آویز لباس، کیف و کفش و .. است که نورپردازی این بخش ها بسیار حائز اهمیت است.

به طور کلی نورپردازی کمدها و کلوزت روم ها باید به گونه ای باشد که تمام بخش ها از نور کافی برخوردار باشند و رنگ اقلام داخل آن ها کاملا مشخص باشد.

 

نورپردازی روکار کمد, نورپردازی کمد, روش های نورپردازی کمد

آشنایی با روش های نورپردازی کمد

 

 روش های نورپردازی کمد, نورپردازی کمد و کلوزت روم, نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس

روش های نورپردازی کمد رگالی

 

نورپردازی در کابینت و کمد, نورپردازی کمد به روش  رگالی, نورپردازی کمد به صورت افقی

روش های نورپردازی روکار کمد دیواری 

 

نورپردازی کمد و کلوزت روم, نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس, نورپردازی عمودی کمد

نورپردازی کمد

 

روش های نورپردازی کمد, نورپردازی کمد و کلوزت روم, نورپردازی حرفه‌ای کمد لباس

عکس مدل نورپردازی ترکیبی کمد

 

نورپردازی کمد, روش های نورپردازی کمد, نورپردازی کمد و کلوزت روم

نورپردازی رگالی کمد دیواری

 

گردآوری : بخش دنیای مد بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------