سفر عوامل سریال «۸۷ متر» به آبادان به تعویق افتاد



اخبار,اخبارفرهنگی وهنری,سریال87متر
قرار بود عوامل سریال «۸۷ متر» برای ادامه فیلمبرداری به آبادان بروند که هنوز این امر محقق نشده است.

سفر سریال ۸۷ متر به آبادان به تعویق افتادشبنم عرفی نژاد مدیر روابط عمومی سریال «۸۷ متر» درباره جدیدترین اخبار در مورد تولید این سریال، به باشگاه خبرنگاران گفت: همچنان در حال فیلمبرداری هستیم و مونتاژ هم به صورت همزمان انجام می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر لوکیشن فیلمبرداری خانه نیلوفر است؛ قرار بود ادامه ضبط در شهر آبادان باشد که به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی و وقوع سیل در آن شهر به تعویق افتاد.

عرفی نژاد در پاسخ به اینکه آیا شهر دیگری جایگزین آبادان شده است یا خیر، گفت: خیر؛ البته می‌خواستیم به لرستان برویم، اما آنجا هم هوا سرد است و شرایط جوی مناسب نیست.

گفتنی است سریال «۸۷ متر» به تهیه کنندگی و کارگردانی کیانوش عیاری کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که در ۴۰ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای در سیمافیلم در دست تولید است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------