پخش «از سرنوشت» با بازی مجید واشقانی



از سرنوشت,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی
فصل اول سریال «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و علیرضا بذرافشان از فردا (۲۴ فروردین ماه) روی آنتن شبکه آی فیلم می رود. 

به نقل از روابط‌عمومی شبکه آی‌فیلم، سریال «از سرنوشت» به‌تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان و به قلم محمدمهدی سلطانی و روح‌الله صدیق، از فردا و شب‌های ماه مبارک رمضان در جدول پخش آی‌فیلم قرار می‌گیرد.

 

داستان «از سرنوشت» از رفاقت هاشم و سهراب دو پسر بچه‌ پرورشگاهی آغاز می‌شود. آنها از کودکی در این مرکز زندگی می‌کنند تا به مرحله نوجوانی و جوانی می‌رسند. دو دوست آرزوهای بزرگی را در سر می‌پرورانند و فراز و نشیب‌های زندگی‌شان محور روایت‌ اتفاقات این سریال می‌شود.

 

راستین عزیزپور و امیررضا فرامرزی دو بازیگر نقش کودک در فصل اول هستند که دارا حیایی و کیسان دیباج ادامه نقش آنها را در سنین جوانی بازی می‌کنند.

 

حسین پاکدل، پوریا پورسرخ، لیلا بلوکات، مجید واشقانی، فریبا نادری و مهدی صبایی از دیگر بازیگران فصل اول این سریال هستند.

 

سریال «از سرنوشت ۱» از فردا سه‌شنبه ۲۴ فروردین، هر شب ساعت ۲۲:۰۰ روی آنتن می‌رود. تکرار آن در ساعت‌های ۶:۰۰ صبح و ۱۴:۰۰ روز بعد خواهد بود.

 

 ایسنا 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------