خرید قسطی به سیب زمینی و پیاز رسید/ واکنش وزیر کشاورزی به افزایش قیمت برنج



خرید قسطی سیب زمینی و پیاز،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
با افزایش بی‌رویه قیمت‌ سیب زمینی و پیاز، برخی از پلتفرم‌های خرید اینترنتی اقدام به ارائه فروش اقساطی کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، در هفته‌های اخیر قیمت سیب‌زمینی در بازار ایران به‌طور چشمگیری افزایش یافته است. گزارش‌ها حاکی از آن است که در برخی فروشگاه‌ها، قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی به ۶۰ هزار تومان و حتی در مواردی تا ۹۰ هزار تومان رسیده است.

 

دلایل افزایش قیمت و کمبود سیب‌زمینی

صادرات بی‌رویه طبق آمار، در ۹ ماهه نخست سال جاری، بیش از ۳۷۰ هزار تن سیب‌زمینی به کشور‌های هدف صادر شده است که این امر تأثیر مستقیمی بر کاهش عرضه داخلی داشته است.

 

سرمای شدید و تأخیر در برداشت محصول در مناطق جنوبی کشور، به‌ویژه در جنوب کرمان، منجر به کاهش عرضه سیب‌زمینی در بازار شده است.

 

نبود الگوی کشت مناسب: نبود برنامه‌ریزی دقیق در کشت محصولات کشاورزی و عدم وجود آمار دقیق از وضعیت تولید، باعث نوسانات در میزان کشت و مدیریت نادرست بازار شده است.

 

با افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، برخی از پلتفرم‌های خرید اینترنتی اقدام به ارائه فروش اقساطی برای اقلام خوراکی، از جمله سیب‌زمینی، کرده‌اند.

 

در پی این افزایش قیمت، وزارت جهاد کشاورزی مجوز واردات ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی را صادر کرده است تا با افزایش عرضه، قیمت‌ها در بازار کنترل شود. پیش‌بینی می‌شود با ورود این محموله‌ها و همچنین عرضه محصولات مناطق جنوبی کشور، قیمت سیب‌زمینی در هفته‌های آینده کاهش یابد.

 

خرید قسطی سیب زمینی و پیاز،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی

 

وزیر جهاد کشاورزی: افزایش قیمت برنج ساختگی بود

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به سوالی درباره علت افزایش قیمت برنج عنوان کرد: صراحتاً می‌گویم این افزایش قیمت متأسفانه ساختگی بود و از سوی عده‌ای محتکر رخ داد.

 

وی افزود: چند روزی است با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط و تعزیرات بارهای آنان را شناسایی کرده و هم محصولات به بازار روانه شده است تا قیمت متعادل شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: این افزایش قیمت بلاوجه و سودجویانه بود. 

 

نوری در پاسخ به سوالی درخصوص افزایش قیمت سیب‌زمینی گفت: علت این امر صادرات بوده که جذابیتی صادراتی داشت و با واردات تعدیل شد و هم‌اکنون نیز قیمت‌ها در بازار در حال کنترل است. 

 

وی خاطر نشان کرد: همه اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و عید تأمین شده و حدود 25 درصد بیش از سال‌های گذشته است و ان‌شاءالله بازار از روند عادی برخوردار خواهد بود و مردم با دل خوش از محصولات استفاده می‌کنند. 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------