آخرین اخبار سیاست خارجی

ترامپ،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

ترامپ: در صورت لزوم با ایرانی‌ها دیدار می‌کنم | «ویتکاف» با تهران در تماس است

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ایران می‌خواهد با مقامات آمریکایی صحبت کند، گفت اگر لازم باشد، با مقامات ایرانی دیدار می‌کند. به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور…

موگرینی: اولویت اروپا اجرای کامل برجام است



اخبار,اخبار سیاست خارجی,موگرینی

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همزمان با برگزاری نشست ضدایرانی ورشو و در آستانه دیدار با وزیر خارجه آمریکا، اجرای کامل برجام را یکی از اولویت‌های اروپا عنوان کرد.

به گزارش مهر، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آغاز نشست وزرای دفاع ناتو که در بروکسل درحال برگزاری است، در پاسخ به سوالی درباره دیدار روز آینده خود با مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و اختلاف نظر پیرامون ایران، گفت: ما درخصوص اجرای برجام اختلاف نظر داریم حال آنکه موضوعاتی نیز هست که درباره آنها اتفاق نظر وجود دارد.

 

موگرینی ادامه داد: هنوز باور دارم که موضع اتحادیه اروپا و آمریکا درباره سوریه و لزوم حل بحران از راه سیاسی مشترک است. درباره برنامه موشکی ایران و لزوم پیشبرد صلح در یمن هم دیدگاه‌های مشترکی داریم.

 

وی افزود: اما من در موقعیتی نیستم که درباره مواضع آمریکا اظهارنظر کنم. ما در خیلی از مواضع، اشتراک نظر داریم و در خصوص بعضی از آنها نیز برخی اختلاف نظرها وجود دارد که البته با رویکردی معقولانه و توأم با آرامش با آنها برخورد می‌کنیم.

 

موگرینی تاکید کرد: در مواردی که اختلاف نظر وجود دارد، اروپایی‌ها اولویت‌های اروپایی را مد نظر قرار می‌دهند.

 

وی مدعی شد: برای ما اجرای توافق هسته‌ای با ایران، موضوعی است که به امنیت اروپا بستگی دارد تا مانع از آن شویم که این کشور به تسلیحات هسته‌ای دست یابد. شاهد کارآمد بودن برجام نیز هستیم.

 

موگرینی در نهایت تاکید کرد که اجرای کامل برجام برای اروپا یک اولویت است حال آنکه می‌توان در خصوص سایر مسائل همکاری نزدیکی با آمریکا داشت.

 

گفتنی است پمپئو درحال حاضر مشغول برگزاری کنفرانس ضدایرانی ورشو است و فردا برای دیدار با موگرینی راهی بروکسل می‌شود.

 

این درحالی است که امروز در نشست ورشو، مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا، مدعی شد وقت آن رسیده که اروپایی‌ها از برجام خارج شوند.

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------