آخرین اخبار سیاست خارجی

ترامپ،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

ترامپ در مراسم امضای لایحه کاهش مالیات‌ها: برنامه هسته‌ای ایران نابود شد | ممکن است به یک توافق عالی با آنها برسیم

دونالد ترامپ بار دیگر با تکرار ادعاهای قبلی خود گفت که برنامه هسته‌ای ایران نابود شده است. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ روز جمعه در مراسمی ویژه در چمن جنوبی کاخ سفید،…

وزیر خارجه عربستان: از بایدن می‌خواهیم جلوی ایران را بگیرد



اخبار,اخبار سیاست خارجی,وزیر خارجه عربستان
«وزیر خارجه دولت سعودی با بیان اتهامات تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران، از «جو بایدن» رئیس‌جمهور احتمالی آمریکا خواست تا مقابل ایران بایستد.

به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه دولت سعودی در سخنانی مدعی شد که ریاض تلاش بسیاری برای بهبود شرایط یمن انجام داده و «جو بایدن» رئیس‌جمهور احتمالی و منتخب آمریکا به زودی به این تلاش‌ها پی خواهد برد.

 

به نوشته العربیه، بن فرحان، جنبش انصارالله و دولت صنعاء را به عدم پذیرش حل و فصل سیاسی جنگ در یمن متهم کرد و مدعی شد که ریاض همواره به دنبال راه‌حل سیاسی بوده است.

 

وزیر خارجه رژیم سعودی، در بخش عمده سخنان خود، به ایران پرداخت و با بیان اتهامات همیشگی و تکراری، از «جو بایدن» خواست تا مقابل ایران بایستد و مدعی شد که تهران در راستای حمایت از تروریسم و بر هم زدن ثبات منطقه عمل می‌کند.

 

بن فرحان، در ادامه گفت که دولت سعودی از هرگونه گفت‌و‌گویی میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند و ادعا کرد: «این ایران بود که باب گفت‌و‌گو با آمریکا را بست.»

 

او سپس با اشاره غیر مستقیم به ترور شهید «محسن فخری زاده» مدعی شد که دولت سعودی از هیچ عملیات تروری حمایت نمی‌کند اما ایران به حمایت مالی و لجستیکی از «گروههای تروریستی» در منطقه به ویژه عراق و در اروپا دست می‌زند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------