آخرین اخبار سیاست خارجی

نتانياهو،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

نتانياهو: با تلاش‌های ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای مقابله خواهیم کرد

نتانیاهو پیش از سفر به آمریکا، ایران را تهدید کرد. به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل پیش از سفر به آمریکا مدعی شد: ما در تلاش برای…

گروسی: ایران باید به بازرسان آژانس دسترسی بی‌قید و شرط بدهد



ایران و آژانس،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با پایگاه فرانس‌۲۴ مدعی شد که ایران بایستی به بازرسان این نهاد بین‌المللی «دسترسی بی‌قید و شرط» اعطا کند.

به گزارش فارس، «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با فرانس‌۲۴ گفت که ایران باید به بازرسان این نهاد بین‌المللی «دسترسی بی‌قید و شرط» بدهد و اگر این کار را انجام ندهد «مشکل ایجاد خواهد شد».  

 

گروسی در مصاحبه با فرانس‌۲۴ گفت: «آژانس اتمی گزارشی در وین منتشر کرد که تأیید می‌کرد ایران ظرفیت تولید [اورانیوم غنی‌شده] خود در این تأسیسات به خصوص یعنی مرکز غنی‌سازی فردو را افزایش داده است. این اقدام به آنها امکان می‌دهد با سرعت بیشتری غنی‌سازی کنند و حجم مواد غنی‌شده‌شان را به طرز قابل توجهی افزایش دهند.»

 

مدیر کل آژانس گفت: «ایران این میزان بلندپروازی را به دلیل تمام فعالیت‌های هسته‌ای که انجام داده دارا است، اما آنها باید به بازرسان من دسترسی بی‌قید و شرط بدهند. اگر این کار را انجام ندهند به مشکل برخواهیم خورد.»

 

 آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته در گزارشی مدعی شده بود ایران استفاده از زنجیره‌ای از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-6 به منظور غنی‌سازی ۲۰ درصدی اورانیوم در سایت فردو را آغاز کرده است.

 

آژانس اتمی در این گزارش تصریح کرده است:  «ایران فرایند تزریق گاز UF6 غنی‌شده به ایزوتوپ ۲۳۵ اورانیوم با غنای ۵ درصد به زنجیره‌ای متشکل از ۱۶۶ سانتریفیوژ IR-6 به منظور تولید UF6 غنی‌شده به اورانیوم ۲۳۵ بیست درصدی را آغاز کرده است.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------