رئیسجمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
- مجموعه: اخبار سیاست خارجی
- تاریخ انتشار : سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۴ ۲۰:۳۷

به گزارش انتخاب، رئیس جمهور لبنان سهشنبه به پایگاه خبری اسّاس مدیا گفت: «آنها نزد من میآیند و میدانند (که از نظر نظامی پایان یافتهاند)، اما مشتاقاند یک پایان محترمانه و خروجی آبرومند داشته باشند. این دقیقاً همان چیزی است که ما تلاش میکنیم به آن برسیم، دور از سخنان پوپولیستی که در آستانهٔ انتخابات پارلمانی آینده در کشور رواج یافته است.
وی افزود: دولت کنترل مطلق بر جنوب و هر نقطهٔ دیگر خواهد داشت. دولت اقتدار خود را بر هر وجب این کشور تحمیل خواهد کرد. هر کس فکر دیگری داشته باشد، دچار توهّم است.
عون مدعی شد که به علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، «سخنان بسیار تندی» گفته که او را ناراحت کرده است. به او گفتم مسئولیت شیعیان لبنان من است، نه او. و او با ناراحتی رفت. بعداً درخواست ملاقات کرد اما من او را نپذیرفتم.
در پی این اظهارات منابعی در دبیرخانهٔ شورای عالی امنیت ملی ایران به المیادین گفتند: هیچیک از آنچه دربارهٔ محتوای دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، علی لاریجانی، با رئیسجمهور لبنان جوزف عون منتشر شده، صحت ندارد.
این منابع افزودند: از آنچه دربارهٔ آنچه در دیدار (لاریجانی – عون) رخ داده منتشر شده، شگفتزدهایم و کاملاً بعید میدانیم که آن عبارات مضحکی که نسبت داده شده، اصلاً از سوی رئیسجمهور لبنان صادر شده باشد. ما بر این باوریم که ریاستجمهوری لبنان یک ویدئوی کامل از دیدار (لاریجانی – عون) در اختیار دارد و کافی است آن را منتشر کند تا حقایق برای همه روشن شود.
پاسخ تند دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به رئیس جمهور لبنان
الميادين به نقل از منابع آگاه در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران: آنچه در مورد محتوای دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با رئیسجمهور لبنان منتشر شده است کاملاً کذب و فاقد صحت است
بهطور کامل بعید و دور از واقعیت میدانیم که این عبارات سخیف و بیمعنی اساساً از زبان رئیسجمهور لبنان خارج شده باشد. اعتقاد داریم که ریاستجمهوری لبنان دارای فایل کامل تصویری این دیدار است و کافیست منتشرش کند تا حقیقت برای همگان روشن شود.











