آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

وزیر خارجه چین: از گفت‌وگوی ایران و کشورهای خلیج فارس حمایت می‌کنیم

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه چین و ایران شرکای راهبردی جامع یکدیگر هستند؛ گفت: چین آمادگی دارد گفت‎وگو و همکاری با ایران را تقویت کرده و از حقوق و منافع مشروع ایران…

سخنگوی ارتش اسرائیل: ۲ پایگاه هوایی ما در حمله اخیر ایران هدف قرار گرفتند



حمله ایران به اسرائیل،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
سخنگوی ارتش اسرائیل به اصابت موشک‌های شلیک‌شده از سوی کشورمان به ۲ پایگاه هوایی صهیونیستی در قالب عملیات «وعده صادق ۲» اذعان کرد.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل در اظهاراتی به موفقیت عملیات «وعده صادق ۲» اذعان کرد.

 

سخنگوی ارتش اسرائیل اذعان کرد که طی حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی که در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام شد، پایگاه‌های هوایی صهیونیستی «تال نوف» و «نواتیم» هدف قرار گرفته‌اند.

 

پیش از این نیز خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس با انتشار تصاویری از آسیب قطعی به پایگاه هوایی صهیونیستی «نواتیم» خبر داد.

 

این خبرگزاری آمریکایی اعلام کرد که بر اساس تصاویر ماهواره‌ای طی پاسخ موشکی ایران به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در قالب عملیات «وعده صادق ۲» پایگاه هوایی صهیونیستی «نواتیم» آسیب دیده است.

 

آسوشیتدپرس تاکید کرد که طبق این عکس‌های ماهواره‌ای ویرانی‌ها و آسیب‌ها به سقف ساختمان‌های نزدیک باند اصلی این پایگاه هوایی صهیونیستی در نتیجه حمله موشکی ایران مشهود است.

 

به نظر می‌رسد سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پس از انتشار این تصاویر هوایی چاره‌ای جز پذیرش موفقیت عملیات «وعده صادق ۲» نداشته است و صهیونیست‌ها دیگر نتوانسته‌اند به دروغ‌پردازی‌های خود ادامه بدهند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------