آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

چرا چین با قطعنامه ضد ایرانی مخالفت می‌کند؟/ ارزیابی تریتا پارسی را بخوانید

تریتا پارسی عنوان کرد: برای چین، تن دادن به یک قطعنامه احتمالی تحت فصل هفتم که استفاده از زور علیه ایران را مجاز کند، به معنای قرار دادن خود در معرض اهرم فشار خطرناک…

ترامپ: کوه روی «ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران» فرو ریخته | به چین گفته‌ام در پرونده ایران یا تنگه هرمز به هیچ کمکی نیاز نداریم



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
ترامپ در پاسخ به افزایش هزینه‌های اقتصادی، گفت: «آمریکایی‌ها باید تحمل کنند و باور داشته باشند که ما آن‌ها را به نقطه بهتری می‌رسانیم. اما من باید کار درست را انجام دهم.»

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین سخنانش بعد از بازگشت از چین مدعی شد: «تنگه باز خواهد شد. ایران سلاح هسته‌ای نخواهند داشت و دنیا ادامه خواهد یافت.» ترامپ گفت به درخواست مقام‌هایی از پاکستان، مرحله نهایی عملیات نظامی علیه ایران را متوقف کرده است: «آن‌ها گفتند: می‌توانید متوقف شوید؟ ما قرار است به توافق برسیم. و واقعاً چارچوب یک توافق را داشتیم.»

 

ترامپ ادعا کرد: «هر بار توافق می‌کنند، روز بعد می‌گویند چنین گفت‌وگویی نداشته‌ایم. این حدود پنج بار اتفاق افتاده است. مشکلی وجود دارد.» ترامپ در پاسخ به این که آیا توان و تاب‌آوری ایران را دست‌کم گرفته، گفت: «هیچ‌چیز را دست‌کم نگرفتم.»

 

ترامپ در ادامه گفت: «آمریکا عمداً بخشی از زیرساخت‌های ایران را هدف قرار نداده است. به تاسیسات نفتی و برخی زیرساخت‌ها در خارک حمله نشده؛ زیرا آسیب به آن‌ها می‌توانست موجب از بین رفتن نفت شود.»

 

او در پاسخ به این سوال که آیا تا زمان دستیابی به توافق صبر خواهد کرد، تاکید کرد: «من کاری را انجام می‌دهم که درست باشد. باید کار درست را انجام دهم.»

 

او همچنین مدعی شد که محل نگهداری مواد هسته‌ای به‌شدت هدف قرار گرفته شده. او افزایش قیمت سوخت و فشار اقتصادی در آمریکا را کوتاه‌مدت خواند: «وقتی مردم توضیح کامل را می‌شنوند، همه موافق می‌شوند. این یک درد کوتاه‌مدت خواهد بود.»

 

ترامپ گفت: «پس از پایان بحران، قیمت انرژی مثل سنگ سقوط خواهد کرد.» ترامپ در پاسخ به افزایش هزینه‌های اقتصادی، گفت: «آمریکایی‌ها باید تحمل کنند و باور داشته باشند که ما آن‌ها را به نقطه بهتری می‌رسانیم. اما من باید کار درست را انجام دهم.»

 

او درباره کشتی‌های حامل نفت ایران که چین در روزهای اخیر خارج کرده، گفت: «ما اجازه دادیم این اتفاق بیفتد».

 

 ادعای ترامپ درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران: کوه عملاً روی آن فرو ریخته است 

 ادعای ترامپ درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران: «کوه عملاً روی آن فرو ریخته است.»

 

فاکس نیوز: «اگر هدف شما این بود که برنامه آن‌ها را عقب بیندازید، چرا این کافی نیست؟»

ادعای ترامپ: «از نظر روابط عمومی(رسانه ای) کافی نیست.»

 

سفر چین یک موفقیت بزرگ بود 

ادعای ترامپ پس از بازگشت به آمریکا و ورود به کاخ سفید:«تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که سفر چین یک موفقیت بزرگ بود... ما توافق‌های بزرگی انجام دادیم. ما توافق‌های تجاری بسیار خوبی انجام دادیم... اتفاقات زیادی افتاده و درباره آن‌ها خواهید شنید. یک موفقیت عظیم بود. فکر می‌کنم واقعاً یک لحظه تاریخی بود.»

 

 به چین گفته‌ام در پرونده ایران یا تنگه هرمز به هیچ کمکی نیاز نداریم 

رئیس‌جمهور چین در موضوع ایران و تنگه هرمز بسیار محترمانه و مثبت برخورد کرد.به پکن گفته‌ام که واشنگتن در پرونده ایران یا تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز به هیچ کمکی نیاز ندارد.

چین برای تأمین ۴۰ درصد واردات نفت خود به تنگه هرمز وابسته است.

 

ویتنام ۱۹ سال طول کشید؛ ما فقط دو و نیم ماه است که [در جنگ با] ایران هستیم 

 فاکس نیوز: «آمریکایی‌ها می‌خواهند بدانند ماجرای ایران چه زمانی تمام می‌شود.»

ترامپ: «ویتنام ۱۹ سال طول کشید، عراق حدود ۱۰ سال، کره ۷ سال، یک جنگ دیگر ۱۴ سال، یکی دیگر ۱۲ سال، یکی دیگر ۹ سال — ما فقط دو و نیم ماه است آنجا هستیم…»

 

 

رئیس‌جمهور چین با لبخند می‌گفت: «ایرانی‌ها تنگه را می‌بندند، و بعد شما آنجا را می‌بندید»» 

ادعای ترامپ:«ایران سال‌های بسیار زیادی جهان را از طریق تنگه هرمز تحت فشار قرار داده است. آن‌ها قبلاً هم تنگه را بسته‌اند. از آن به‌عنوان یک سلاح استفاده می‌کنند. اما با من، از آن به‌عنوان سلاح استفاده نمی‌کنند.

رئیس‌جمهور چین دیشب با حالتی تقریباً با لبخند گفت: «خب، آن‌ها تنگه را می‌بندند، و بعد شما آنجا را می‌بندید.»» 

 

 ترامپ: افزایش تورم و قیمت بنزین به خاطر جنگ ایران، یک درد کوتاه‌مدت است 

ترامپ افزایش تورم و قیمت بنزین ناشی از جنگ با ایران را «درد کوتاه‌مدت» توصیف کرد و ادعا کرد این فشارها بسیار کمتر از چیزی است که مردم انتظارش را داشتند.

 

او مدعی شد:«این یک درد کوتاه‌مدت خواهد بود. اما این درد خیلی کمتر از چیزی است که مردم فکر می‌کردند.

 

وقتی به مردم می‌گویید که باید برای مدت خیلی کوتاهی کمی بیشتر — نه خیلی بیشتر، فقط کمی بیشتر — برای بنزین پول بدهند، چون ما می‌خواهیم جلوی تهدید منفجر شدن را بگیریم؛ کسی که می‌خواهد از سلاح هسته‌ای استفاده کند، همه می‌گویند اشکالی ندارد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------