اعدام دو سارق در دزفول به اتهام محاربه
- مجموعه: اخبار حوادث
- تاریخ انتشار : پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۲:۵۰

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه (میزان)، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول، با اشاره به اعدام دو سارق که به سرقتهای مسلحانه اقدام کرده بودند، گفت: متهمان با تهدید اقدام به سرقت میکردند و در صورت حتی اندک مقاومت افراد در برابر سرقت خودرو و اموال خود، اقدام به مجروح کردن آنها با سلاح گرم و سرد میکردند.
وی افزود: پس از دستگیری متهمین و تشکیل پرونده به دلیل ارتکاب جرایم خشن، متهمان با دستور بازپرس پرونده برای بررسی سلامت روانی به پزشکی قانونی ارجاع شدند که طبق بررسی پزشکی قانونی، متهمان از سلامت روحی و روانی برخوردار و دارای قوه تمیز و کنترل اراده تشخیص داده شدند.
همچنین متهمان در بازجویی به اعمال و سرقتهای خود اعتراف کردهاند.
به گفته دادستان دزفول؛ اتهامات متهمان در دادگاه انقلاب شهرستان دزفول مورد رسیدگی قرار گرفت و متهمان به اتهام محاربه به اعدام محکوم که پس از فرجام خواهی در دیوان عالی کشور تایید و ابرام شد.
وی افزود: پس از تایید ریاست قوه قضاییه و ریاست کل دادگستری استان خوزستان، حکم اعدام محکومین در بامداد امروز پنجشنبه در محل زندان دزفول به اجرا درآمد.