آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری به تایوان را تأیید نکرد | پاسخ ونزوئلا به حمله مرگبار آمریکا

واشنگتن پست نوشت: ترامپ از تأیید کمک‌های نظامی به تایوان به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار خودداری کرده است. به گزارش «انتخاب»، در ادامه این…

کوچک شدن سفره اقتصادی مردم سوریه، عامل پیشروی سریع تروریست‌ها



سوریه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
همزمان با کوچک‌ شدن سفره اقتصادی مردم سوریه، همراهی و عدم مقاومت ساکنان شهرها و روستاهای این کشور به پیشروی سریع تروریست‌های تکفیری منجر شد.

به گزارش فارس، یک هفته از شروع فعالیت تروریست‌های تکفیری نمی‌گذرد که کنترل ۴ استان شمالی سوریه بدست آن‌ها افتاده و مهمترین دلیل سرعت بالای پیش‌روی از نگاه کارشناسان، عدم مقاومت و در مواقعی همراهی مردم در برابر تروریست‌هاست.

 

این اتفاق در شرایطی رقم‌ می‌خورد که از هر ۱۰ خانواده سوری ۸ خانواده در فقر به سر می‌برند و طی ۶ سال اخیر سه‌چهارم اقتصاد سوریه آب رفته است.

 

دارنده نوبل اقتصاد پل کروگمن می‌گوید که «اقتصاد ضعیف، دشمن شما را زیاد و قوی خواهد کرد».

 

سال ۲۰۱۷ امنیت با اعلام پایان داعش به سوریه بازگشت اما دولت این کشور در کنار هم‌پیمانان بین‌المللی راهبردی‌اش در اقتصاد به اندازه امور نظامی توفیق نداشتند.

 

شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی سوریه از ۸۶۲ دلار به ازای هر نفر در سال شکست داعش به فقط ۲۸۲ دلار به ازای هر سوری در سال گذشته رسیده است. رقمی که این کشور را در کنار فقیرترین اقتصادهای آفریقایی قرار می‌دهد.

 

نظریه‌پردازان حکمرانی معتقدند پس از تحولات سال ۲۰۱۰ و اعتراف آمریکا به پایان دوران تک قطبی جهان، امنیت، اقتصاد و سیاست دیگر سه مسئله جدا از هم نیستند و به مفاهیم درهم تنیده تبدیل شده‌اند.

 

استاد دانشگاه سیدحسین قاسمی به نیازهای رشد در یک اقتصاد نرمال اشاره کرده و معتقد است که توسعه اقتصاد مراتبی دارد و امنیت در یک سرزمین مهم‌ترین پیش‌نیاز پیشرفت و رشد تولید ناخالص داخلی است.

 

اما اقتصاددان مجید شاکری رابطه اقتصاد-امنیت را یک طرفه ندانسته و می‌گوید که همانگونه که پیشرفت اقتصادی بدون امنیت میسر نیست، هیچ امنیتی بدون یک پیوست اقتصادی پایدار نمی‌ماند.

 

نتایج یک پروژه در پژوهشکده اکونومیست روشن می‌کند که نگاه از بالا به جریان‌های اقتصادی جهان از جمله جریان آمریکا و چین در کنار استفاده از این ظرفیت در اقتصاد یک کشور می‌تواند به رشد توامان امنیت و‌ اقتصاد ختم شود.

 

این پژوهشکده معتقد است که اگر در ۶ سال اخیر سوریه و‌ همپیمانان راهبردی‌اش توان فراهم کردن حضور چین بوسیله یک پروژه راهبردی در این منطقه را داشتند، از بین بردن امنیت سوریه توسط تروریست‌های تکفیری به این سادگی و سرعت اتفاق نمی‌افتاد.

 

سوریه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------