ترامپ: مهاجرین غیرقانونی به گوانتانامو فرستاده می‌شوند/ مجرمین ونزوئلا به آمریکا آمده اند



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
ترامپ گفت که قصد دارد طی فرمانی مهاجرین غیر قانونی را به خلیج بدنام «گوانتانامو» که پیش از این محلی برای بازداشت افراد به اصطلاح «تروریست» بود بفرستد.

به گزارش تسنیم، "دونالد ترامپ" رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که فرمان اجرایی‌ای را امضا خواهد کرد که به پنتاگون و وزارت امنیت داخلی دستور می‌دهد تا مرکزی با ظرفیت 30 هزار نفر در خلیج گوانتانامو برای نگهداری مهاجران غیرقانونی آماده کنند.

 

ترامپ توضیح داد: «امروز، من همچنین فرمان اجرایی‌ای را برای دستور به وزارت‌های دفاع و امنیت داخلی برای آماده‌سازی تأسیساتی با ظرفیت سی هزار نفر در خلیج گوانتانامو امضا می‌کنم.»

 

او افزود: «اکثر مردم چیزی در مورد این موضوع نمی‌دانند. در گوانتانامو، ما سی هزار تخت در یک مجموعه برای پذیرش زندانیان بیشتر داریم... مهاجران غیرقانونی خطرناک‌ترین افراد هستند و تهدیدی برای مردم آمریکا به شمار می‌روند.»

 

ترامپ همچنین ادعا کرد: «به ونزوئلا نگاه کنید، جرم در این کشور ۷۰ درصد کاهش یافته است. آن‌ها مجرمین خود را به آمریکا فرستادند.»

 

خلیج گوانتانامو که در جزیره‌ای دورافتاده در کوبا واقع شده است، پیش از این به عنوان زندانی برای بازداشت افرادی که ایالات متحده آنها را «مظنون به تروریسم» می‌خواند شناخته می‌شد. 

 

پیش‌تر، کاخ سفید از آغاز کمپین گسترده‌ای برای اخراج مهاجران غیرقانونی خبر داده بود.

 

کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، همچنین اعلام کرد که دولت ترامپ قصد دارد از کنگره درخواست بودجه‌ی اضافی برای برنامه‌های نگهداری و اخراج مهاجران غیرقانونی کند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------