بن بست در مذاکرات صلح؛ اصرار پوتین بر کنترل چهار منطقه از اوکراین



پوتین،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگ به‌دست گیرد.

به گزارش انتخاب، بلومبرگ نوشت: رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین اصرار دارد که روسیه باید کنترل چهار منطقه از اوکراین را که هنوز به‌طور کامل در اشغال ندارد، به‌عنوان بخشی از هرگونه توافق برای پایان دادن به جنگش به‌دست گیرد. این موضوع را سه منبع آگاه در مسکو اعلام کرده‌اند.

 

در ادامه این مطلب آمده است: این خواسته، تلاشی از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، برای دستیابی به آتش‌بس و پایان دائمی جنگ را با مانع مواجه کرده است؛ در حالی که در کاخ سفید ناراحتی فزاینده‌ای نسبت به عدم پیشرفت در مذاکرات وجود دارد.

 

نماینده ترامپ، استیو ویتکاف، تلاش کرد تا پوتین را متقاعد کند که روسیه باید با آتش‌بسی موافقت کند که درگیری‌ها را در امتداد خطوط فعلی جبهه متوقف می‌سازد. این گفت‌وگوها روز جمعه در کرملین و طی جلساتی طولانی انجام شد، طبق گفته دو نفر از منابعی که نخواستند نامشان فاش شود. به گفته آن‌ها، پوتین در عوض بر موضع حداکثری خود درباره سرزمین‌ها پافشاری کرد.

 

نماینده آمریکا در اوکراین: ترامپ به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه با قابلیت تمدید شدن است

«کیت کلاگ» نماینده آمریکا در امور اوکراین عنوان کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه میان کی‌یف و مسکو با قابلیت تمدید شدن است.

 

کلاگ با اشاره به تمایل ترامپ برای حصول‌ فوری توافق آتش‌بس گفت: «رئیس‌جمهور به دنبال یک توافق آتش‌بس جامع زمینی، هوایی و دریایی است که حداقل به مدت سی روز طول بکشد و بتواند تمدید شود.»

 

وی در ادامه با اشاره به این حصول این توافق نزدیک است، گفت که روس‌ها باید در این باره تصمیم بگیرند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------