آخرین اخبار بین الملل

ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

ترامپ: نامزد انتخابات 2028 نمی‌شوم | اگر قیمت انرژی کاهش یابد، «پوتین» دست از جنگ برمی‌دارد

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن اشاره به دیدار احتمالی با رئیس‌جمهور چین تا پایان سال ۲۰۲۵، گفت که احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری دیگر شرکت نخواهد…

زلنسکی: شهروندان چند کشور آسیایی و آفریقایی در حال جنگ با اوکراین هستند



زلنسکی،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رئیس جمهور اوکراین ادعا کرد که شهروندان چندین کشور آسیایی و آفریقایی در ارتش روسیه خدمت می کنند و مشغول جنگ با اوکراین هستند.

به گزارش ایرنا از کی یف ایندپندنت، ولودیمیر زلنسکی با استناد به گزارش‌های سربازان اوکراینی در خط مقدم گفت که نیروهای روسی که مشغول نبرد در نزدیکی شهر ووچانسک در استان خارکف هستند، شامل مزدوران خارجی از چین، تاجیکستان، ازبکستان، پاکستان و چندین کشور آفریقایی هستند.

 

ووچانسک که فقط پنج کیلومتر از مرز روسیه فاصله دارد، از زمان آغاز حمله زمینی جدید روسیه در استان خارکف در ماه مه ۲۰۲۴، شاهد درگیری‌های شدیدی بوده است.

 

زلنسکی در بیانیه‌ای گفت: سربازان در این جبهه حضور مزدورانی از چین، تاجیکستان، ازبکستان، پاکستان و کشورهای آفریقایی را ثبت کرده اند. ما پاسخ خواهیم داد.

 

وی در ماه آوریل ادعا کرده بود که «چند صد» تبعه چینی برای روسیه می جنگند.

 

چین این گزارش ها را رد و اعلام کرد که از شهروندان خود می‌خواهد از درگیری‌های مسلحانه اجتناب کنند. مسکو همچنین حدود ۱۲ هزار سرباز کره شمالی را در استان کورسک مستقر کرده است.

 

رسانه های غربی گزارش‌های متعددی منتشر کرده که ادعا می کنند روسیه در حال جذب اتباع خارجی برای شرکت در جنگ علیه اوکراین است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------