توضیحات وزیر بهداشت درباره آخرین اقدامات برای مقابله با کرونا/ درخواست زالی برای الکترونیکی شدن اخذ عوارض بزرگراهی
- مجموعه: اخبار پزشکی
- تاریخ انتشار : سه شنبه, 06 آبان 1399 21:30

زهرا شیخی در گفتوگو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این جلسه با حضور وزیر بهداشت و معاونانش و رییس دیوان محاسبات کشور برای بررسی آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته در جهت مقابله با کرونا و نحوه تخصیص یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی به بخش سلامت برگزار شد.
وی توضیح داد: در این جلسه وزیر بهداشت گزارشی درخصوص وضعیت فعلی کرونا در کشور و اقدامات وزارتخانه برای مقابله با این ویروس ارائه کرد و به سوالات نمایندگان در این باره پاسخ داد.
شیخی در پایان گفت که مهرداد بذرپاش، رییس دیوان محاسبات کشور نیز گزارش کاملی درخصوص میزان تخصیص یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی به بخش سلامت ارائه کرد.
درخواست زالی برای الکترونیکی شدن اخذ عوارض بزرگراهی
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران طی نامه ای درخواست الکترونیکی شدن روند اخذ عوارض در بزرگراه ها را به وزیر راه و شهرسازی ارائه کرد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نامه «علیرضا زالی» به «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی،آمده است: ضمنن تشکر و قدردانی از اقدام شایسته آن وزارت محترم در الکترونیکی کردن اخذ عوارض در بعضی بزرگراه ها، به استحضار می رساند، اخذ عوارض چه به صورت نقدی و یا با استفاده از کارت های بانکی و همچنین تحویل رسید کاغذی به رانندگان، قطعا در انتشار ویروس کرونا تاثیر زیادی داشته و این موضوع هم برای کارکنان مستقر در گیشه ها و همچنین عموم جامعه کاملا خطرناک می باشد.
زالی دراین نامه از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرده که دستور فرمایید با قید فوریت در خصوص اخذ عوارض در همه بزرگراه ها صرفا به صورت الکترونیکی، اقدامات لازم به عمل آید.