اخبار پزشکی

مغز،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی

تأثیر مواد شیمیایی در محصولات مصرفی بر رشد مغز مردان

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که یکی از مواد شیمیایی موسوم به «مواد شیمیایی پایدار» یا PFAS، می‌تواند تأثیرات منفی…

کرونا جان ۷۵ نفر دیگر را در کشور گرفت/ وضعیت مازندران در نوروز شکننده است



کرونا,اخبار امروز,اخبار جدید
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۷۹۳ هزار و ۸۰۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۱ هزار و ۷۲۴ نفر رسیده است.

 به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۵۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۸۴۹ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب،  مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۹۳ هزار و ۸۰۵ نفر رسید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۶۱ هزار و ۷۲۴ نفر رسید.

 

لاری گفت: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۵۳۶ هزار و  ۶۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۸۴۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

معاون وزیر بهداشت افزود: تاکنون ۱۲ میلیون و ۹۹ هزار و ۷۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

وی بیان کرد: ۹ شهرستان قرمز، ۳۱ شهرستان نارنجی، ۲۹۵ شهرستان زرد و ۱۱۳ شهرستان آبی هستند.

 

تبریک نوروزی سخنگوی وزارت بهداشت

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با آرزوی روزهایی سرشار از سلامتی و سعادت برای شما عزیزان در سال جدید، جا دارد از همدلی و همراهی شما مردم فهیم کشورمان با همکاران ما در مجموعه وزارت بهداشت در سال گذشته و در جبهه نبرد با کووید ۱۹، صمیمانه تقدیر و تشکر کنیم. عرض خسته نباشید و خدا قوت ویژه‌ای به پرسنل خدوم نظام سلامت کشور به عنوان سربازان خط مقدم این جنگ تمام عیار داریم.

 

مدیرکل روابط عمومی استانداری تاکید کرد:وضعیت مازندران در نوروز شکننده است

 مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری مازندران در پاسخ به انتقاد برخی که چرا ستاد کرونای استان مانع سفرهای نوروزی نمی‌شود، گفت: تاکید استاندار مازندران و ستاد استان همواره بر ممنوعیت سفر و پرهیز از هرگونه ازدحام جمعیتی است.

کرونا,اخبار امروز,اخبار جدید

 

عباس مهدوی با تاکید بر این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: ستاد کرونا استان تابع سیاست‌ها و تصمیمات ستاد ملی است و با وجود وابستگی صنعت گردشگری استان به حضور گردشگران، سلامت مردم استان را الویت نخست خود می‌داند.

 

وی افزود: مازندران چندی پیش دارای شهرهای قرمز بود که با تلاش انجام شده و همراهی مردم این شرایط کنترل شد، اما این کاهش ابتلا به مفهوم رفع خطر نیست و این وضعیت با کاهش رعایت پروتکل‌ها و ازدحام جمعیت قابل بازگشت است.

 

 مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران افزود: اگر سفرها با رعایت بهداشت عمومی همراه نباشد ویروس کرونای انگلیسی بسیاری از خانواده‌ها را تهدید خواهد کرد.

 

 وی اظهار کرد: دورهمی‌ها، دید و بازدیدها و ترددهای غیرضرور موجب خواهد شد تا هر گونه رنگ‌بندی تغییر و تعداد مبتلایان افزایش یابد.

 

 مهدوی افزود: تاکید ستاد کرونا بر اقامت در هتل‌ها و مراکزی است که مورد نظارت قرار دارند و پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند.

 

به گفته وی، سفرهای غیررسمی هم سلامتی خود گردشگران و هم سلامتی مردم استان را با تهدید جدی مواجه خواهد کرد.

 

 وی افزود: فاصله اجتماعی، زدن ماسک و پرهیز از تردد و ازدحام همچنان تنها راه مقابله با شیوع کرونا محسوب می‌شود.

 

 مدیرکل روابط عمومی استاندرای مازندران افزود: دانشگاه علوم پزشکی مازندران با توجه به شناسایی افراد مبتلا به کرونای انگلیسی همچنان بر ممنوعیت سفر و دورهمی‌های خانوادگی تاکید دارد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------