اخبار پزشکی

طاعون ریوی،اخبار پزشکی،خبرهای پزشکی

تایید یک مورد مرگ ناشی از طاعونِ ریوی در آمریکا

مقام‌های بهداشتی آمریکا تایید کردند که یکی از ساکنان «آریزونا» بر اثر طاعون جانش را از دست داده است. به گزارش ایسنا، مقامات…

ایران۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن کرونا خرید/هنوز مشخص نیست واکسیناسیون چند ماه ماندگاری خواهد داشت



کیانوش جهانپور,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تا کنون ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن خریداری شده که ۵۷۰ هزار دوز آن وارد کشور شده است.

به گزارش مهر، کیانوش جهانپور، افزود: این مقدار واکسن برای ۱۰ میلیون نفر کافی است و مابقی افراد از طریق واکسن تولید مشترک و واکسن داخلی واکسینه می‌شوند.

 

وی تصریح کرد: تا امروز ۵ واکسن مجوز ورود به کشور را گرفته اند. واکسن «اسپوتینک وی» در سه مرحله وارد شده است. واکسن سینوفارم چین که ۲۵۰ هزار دوز محوله اهدایی وارد کشور شده و مجوز مصرف آن از طریق سازمان غذا و دارو داده می‌شود. ضمن اینکه اولین محموله واکسن ساخت شرکت بهاهارات بیوتک کشور هند را ظرف روزهای آینده خواهیم داشت و از سبد کوواکس هم ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن آکسفورد آسترازانکا ساخت کشور کره جنوبی را در فصل بهار تحویل خواهیم گرفت.

 

وی یادآور شد: فاز اول واکسیناسیون شامل کادر درمان، سالمندان، جانبازان، معلولان و افراد درگیر با پسماندهای عفونی است که این فاز با کادر درمان شروع شده و امیدواریم تا پایان سال واکسیناسیون همه این گروه‌ها شروع شود و تا روزهای آغازین ۱۴۰۰ به پایان برسد.

 

جهانپور با اشاره به اینکه ریسک ابتلاء به بیماری در افراد زیر ۱۶ سال کم است، تصریح کرد: به نظر می‌رسد قطع زنجیره انتقال با واکسینه شدن افراد بالای ۱۶ سال ممکن خواهد بود، اما به رغم همه این پیش بینی‌ها فاز سوم مطالعه بالینی واکسن مشترک انستیتو پاستور ایران با کوبا برای رده سنی ۵ تا ۱۷ سال آغاز شده است.

 

وی همچنین واکسن زدن وابستگان نزدیک کارکنان مراکز بهداشت درمان و بیمارستانی خارج از اولویت را تکذیب کرد و گفت: دسترسی به اطلاعات همه افراد واکسینه شده وجود دارد و چنین چیزی صحت ندارد.

 

جهانپور تاکید کرد: تا رسیدن به ایمنی جمعی واکسیناسیون رایگان خواهد بود و پیش یبنی می‌شود ۷۰ تا ۸۰ درصد باید واکسینه شوند تا ایمنی جمعی حاصل شود.

 

مشخص نیست واکسیناسیون چند ماه دوام و ماندگاری خواهد داشت

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هنوز مشخص نشده که واکسیناسیون چند ماه دوام و ماندگاری خواهد داشت و طی یک سال آینده مشخص می شود.

 

واکسن کرونا,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت وگوی زنده تلویزیونی درباره عواقب تولید نکردن واکسن در داخل کشور گفت: کشورهای خارجی شیوه ای دارند که بر اساس این شیوه برای باز کردن اقتصادهایشان که با مشکلات سنگینی مواجه شده اند هر قیمتی را که برای واکسن مطرح کنند باز هم برای آنها سود آور است و به این وسیله می توانند اقتصادهای بسته خود را باز نگه دارند. 

 

قانعی ادامه داد: به این دلیل تعداد واکسن بیشتری خریداری و ذخیره استراتژیک ایجاد می کنند که با کمبود مواجه نشوند. دومی عامل برای پیش دستی کشورهای خارجی این است که این واکسن در هر جای دنیا که باشد پیش خرید می شود. بنابراین با قدرت مالی و استراتژی آنها به سمت و سویی رفته اند که اهداف خود را پیش ببرند. 

 

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: هنوز مشخص نشده که واکسیناسیون چند ماه دوام و ماندگاری خواهد داشت. که طی یک سال آینده مشخص می شود. با همین تزریق دو دوز واکسن در یک سال برای هر فرد کمبودی در دنیا برای واکسن وجود دارد. 

 

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: تولید واکسن مشترک ایران و کوبا از اردیبهشت سال آینده آغاز می‌شود و تولید انبوه آن از شهریور خواهد بود.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------