آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

روحانی: موفقیت‌های ورزشی موجب تقویت غرور و نشاط اجتماعی است/ متحد باشیم، از مشکلات عبور می‌کنیم



اخبار,اخبار سیاسی,حسن روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس جمهور با اشاره به نشاط معنوی مردم در ماه مبارک رمضان تاکید کرد: مردم در روز قدس نیز با حضور گسترده و پرشور، به وظیفه دینی، سیاسی و انقلابی خود عمل کردند.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، موفقیت های ورزشی را موجب تقویت غرور و انسجام ملی و نشاط اجتماعی دانست و افزود: همزمانی پیروزی تیم ملی فوتبال در اولین بازی جام جهانی روسیه، نشاط ملی و شادی مردم در عید سعید فطر را مضاعف کرد. لذا باید از هموطنان وطن دوست و زنان و مردان ایرانی که به شکل های گوناگون موجب تشویق ورزشکاران عزیز بودند، تشکر و تقدیر نمود.

 

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ورزش نمادی موثر از یکپارچگی ملی است. مردم ایران نشان داده اند عاشق کشور خود هستند و از هر فرد و حرکتی که باعث موفقیت و اعتلای نام ایران در عرصه بین المللی شود، تجلیل می کنند.

 

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با تحلیل شرایط بین المللی و اقدامات بدخواهان برای تضعیف اعتماد مردم به مسوولان و امید آنها به آینده، افزود: مردم و مسوولان در ۴۰ سال گذشته و شرایطی بسیار سخت تر کنار هم ایستاده اند و امروز نیز هر چه متحدتر باشیم راحت تر از مشکلات عبور می کنیم.

 

رئیس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به ظرفیت های عظیم اقتصادی کشور و هماهنگی و تلاش مسوولان دولت و سایر قوا در این عرصه، تاکید کرد که علاوه بر اقدامات اقتصادی، ضروری است که اقدامات فرهنگی و پیوست های رسانه ای نیز برای اطلاع رسانی صحیح به جامعه مورد توجه قرار گیرد.

 

روحانی ضمن آرزوی رحمت واسعه برای حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدی و تقدیر از خدمات آن مرحوم به عنوان باسابقه ترین عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزود: ایشان همواره شخصیتی علمی، انقلابی و فرهنگی مورد احترام جامعه بود. نقش ارزشمندی در حوزه و دانشگاه داشت، شاگردان برجسته ای تربیت کرد و در موسسه سمت نیز منشاء خدمات ماندگار علمی و آموزشی بود.

 

رئیس جمهور مرحوم احمدی را شخصیتی صریح اللهجه ، بدون تعلق جناحی و دغدغه مند فرهنگ و جامعه عنوان کرد.

 

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به تغییر روسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی، از زحمات اعضای قبلی تقدیر و به اعضای جدید شورا خیرمقدم گفت.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------