صابرین نیوز: شاید احمدینژاد جاسوس اسرائیل بوده و ما نمیدانستیم!
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : شنبه, ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۴:۰۸

به گزارش جماران، کانال صابرین نیوز نوشت: احمدی نژاد که یک زمانی در جهان به مخالفت با اسرائیل و حمایت از ملت فلسطین شهره بود، بعد از ۶۰۰ روز سکوت در قابل جنایات در غزه، به مجارستان و دانشگاه بدنامی رفته که در مورد محیط زیست و تغییر اقلیمی حرف بزند و جایزه از دست کسی بگیرد که دو ماه پیش به نتانیاهو دکترای افتخاری داده بود.
از سمت دیگر گرتا تونبرگ که به خاطر صحبتهایش در مورد تغییرات اقلیمی مورد اقبال رسانههای غربی بود الان با کشتی راهی غزه است که محاصره را بشکند و به مردم غزه کمک کند.
عجب بازیهایی دارد روزگار... چه خوابهایی برای آدم دیده زندگی. تغییرات آدمها شدیدتر و محسوس تر از تغییرات اقلیمی است.
صابرین نیوز در پایان با متهم کردن احمدی نژاد به جاسوسی مدعی شده است: شاید هم احمدینژاد جاسوس اسرائیل بوده است و ما نمیدانستیم.
