آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پزشکیان: هیچ وقت نمی‌گویند تو جلوی کسی که [پول] خورده را گرفتی؛ بلکه می‌گویند تو فلانی را که حزب‌اللهی بود، برداشتی

پزشکیان تأکید کرد: ۴۷ سال است که می‌خواهیم درست کار کنیم، می‌گویند الان وقتش نیست‌. ما ایران خودرو را واگذار کردیم و به تبع آن وزیر اقتصاد…

واکنش وکیل محمدرضا رحیمی به حکم او



اخبار,اخبار سیاسی ,پرونده رحیمی

 

وکیل رحیمی: به حکم دیوان عالی اعتراض داریم

وکیل رحیمی درحالی خبر از اعاده دادرسی داد که در برخی از خبرها آمده بود احکام صادره از سوی دیوان عالی کشور قطعی و لازم الاجرا می باشد.

به گزارش ایلنا وکیل مدافع محمدرضا رحیمی گفت: ما به این رای اعتراض داریم. برای همین طی روزهای آینده درخواست اعاده دادرسی خواهیم کرد.

محمدرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در واکنش به رای دیوال عالی کشور که طبق آن رحیمی به بیش از 5 سال حبس و پرداخت دو میلیارد و 850 میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد، ضمن تایید این حکم عنوان کرد: ما به این رای هم اعتراض داریم. البته در قانون ره‌های فوق‌العاده برای اعتراض وجود دارد برای همین طی روزهای آینده درخواست اعاده دادرسی خواهیم کرد.

وی افزود: اگر دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی ما را بپذیرد، پرونده به شعبه هم‌ارز خواهد رفت در غیراینصورت حکم اجرایی خواهد شد.

گفتنی است روز گذشته محمدرضا رحیمی در حکم صادره از دیوان عالی کشور به دو میلیارد و 850 میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد.

رحیمی پیش تر ازسوی شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به 15 سال حبس، دومیلیارد و850 میلیون تومان رد مال ویک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده بود که پرونده با اعتراض متهم برای رسیدگی درمرحله تجدید نظر به دیوان عالی کشور ارسال شد.

بر اساس این گزارش، شعبه 11 دیوان عالی کشور پس از انجام بررسی ها، ضمن تایید رد مال و جزای نقدی، مدت حبس متهم را از 15 سال به پنج سال و 91 روز کاهش داد.

وکیل رحیمی درحالی خبر از اعاده دادرسی داد که در برخی از خبرها آمده بود احکام صادره از سوی دیوان عالی کشور قطعی و لازم الاجرا می باشد.

اخبار سیاسی - ایلنا

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------