آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم، جنگ را پایان دهیم / عده‌ای خارج از گود نشسته‌اند و بی‌محابا از گرانی می‌گویند

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت پایان دادن به جنگ در مقطعی مناسب گفت بهتر است در شرایطی که ایران از نظر او در موضع قدرت و عزت قرار دارد، جنگ…

قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند، قدرت نظامی هم کشور را حفظ نمی‌کند / مسیر مبارزه با آمریکا و اسرائیل ادامه دارد



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
رئیس مجلس با تأکید بر ضرورت تقویت همزمان اقتصاد و امنیت گفت اگر مردم در فشار معیشتی باشند و گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی شکل نگیرد، حتی قدرت نظامی نیز نمی‌تواند ضامن دوام کشور باشد؛ قالیباف همچنین بر تداوم مسیر مشترک ایران و عراق در مقابله با آمریکا و اسرائیل تأکید کرد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی در بغداد با تأکید بر پیوند میان اقتصاد و امنیت گفت: «ما هرچقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم.»


قالیباف با بیان اینکه «امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند»، اظهار کرد همان‌طور که سرمایه‌گذاری به امنیت نیاز دارد، تداوم امنیت نیز بدون پیشرفت اقتصادی امکان‌پذیر نیست.

 

او همچنین با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی ایران و عراق، بر توسعه روابط تجاری دو کشور و استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی تأکید کرد.

 

رئیس مجلس در سومین روز سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران پس از حضور در قبرستان وادی السلام نجف در بخش دیگری از سخنانش گفت ایران و عراق در برابر آمریکا و اسرائیل مسیر مشترک خود را ادامه خواهند داد و بر پیوند میان دو ملت و تداوم همکاری‌ها تأکید کرد./انتخاب

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------