آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

صدیقه وسمقی آزاد شد

صدیقه وسمقی آزاد شد. در پی تشدید بیماری صدیقه وسمقی که پیشتر منجر به نابینایی او شده بود ساعتی قبل با آزادی وی موافقت و او از زندان اوین…

رهامی: به میزان سهمی که در روی کار آوردن روحانی داشتیم، از مردم عذرخواهی می کنیم



 محسن رهامی,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ضمن تاکید بر اینکه انتخاب روحانی در سال ۹۲ کار درستی بود، گفت: به میزان سهمی که در روی کار آوردن روحانی سهم داشته‌ایم، از مردم عذرخواهی می کنیم. 

 به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام محسن رهامی داوطلب سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری پیش از ظهر امروز (شنبه) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: ما برای اداره و توسعه متوازن در حوزه‌های مختلف کشور و هم‌چنین برطرف کردن مشکلاتی که داریم، برنامه تدوین کرده‌ایم و من در سال‌های گذشته در نهادهای مختلف بوده‌ام، سفرهای خارجی داشته‌ام و از تجارب خوبی در این زمینه برخوردار هستم.

 

وی افزود: فرهنگ، علم و فناوری، مسائل و موضوعات اجتماعی، اقتصادی، دفاعی ـ امنیتی و قضایی از جمله سرفصل‌های برنامه مذکور است و در این زمینه با کارشناسان مشورت و از نظرات آن‌ها استفاده کرده‌ام.

 

داوطلب سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: جایگاه فعلی آموزش و پرورش، جایگاهی نیست که باید باشد و نسبت به آن کم‌توجهی شده و آموزش و پرورش مهم‌ترین فصل مشترک مردم و نظام است و باید در این زمینه برنامه‌ریزی مناسب شود و ما برای این عرصه برنامه‌های مختلف و کارشناسی داریم. عامل اصلیِ توسعه، نیروی انسانی است و برای رسیدن به توسعه پایدار نیز باید به نیروی انسانی و آموزش و پرورش اتکا و برای آن برنامه داشت. امکانات آموزش و پرورش در کشور وجود دارد ولی عدالت کیفی در این زمینه وجود ندارد.

 

رهامی با بیان اینکه "در کلام، شعار دولت الکترونیک داده می‌شود ولی هنوز محقق نشده است و مردم با این موضوع دست و پنجه نرم کنند و برای توسعه دولت الکترونیک برنامه داریم"، عنوان کرد: باید به داخل کشور اعتماد داشت و این نکته‌ مهمی است ولی نباید صرفاً بر داخل متمرکز بود و از امکانات و تبادلات بین‌المللی غافل ماند.

 

وی عنوان کرد: در عرصه فرهنگی به آن میزانی که می‌بایست، موفق نبوده‌ایم و در این زمینه باید با برنامه‌های مختلف برای جوانان و خانواده‌ها خوراک داشته باشیم. اگر می‌توانستیم تعمیق عدالت را داشته باشیم، بسیاری از مهاجرت‌ها رخ نمی‌داد و این مهاجرت‌ها در آینده نزدیک می‌تواند مشکلاتی مانند معضلات امنیتی و اجتماعی برای کشور به وجود بیاورد.

 

بیشتر بخوانید

وکیلی: دولت روحانی آبرویی برای اصلاح‌طلبان نگذاشته است

 

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: تشریفات و زندگانی مدیران به‌گونه‌ای است که یک مدیر چندین نفر همراه و ملازم دارد، و این موجب می‌شود که اداره کشور با هزینه زیاد انجام گیرد و مردم نباید این هزینه‌ها را بدهند. از ابتدای انقلاب قرار بود مسئولان خادمِ مردم باشند ولی الآن برخی مدیران، طلبکار هستند، به‌عنوان مثال، نباید نشان‌های ملی فقط به مدیران داده بشود بلکه می‌بایست به اقشار مختلف مردم و جامعه زحمت‌کش نیز داده شود و این فرهنگ باید در کشور احیا بشود.

 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا به‌رغم اینکه اصلاح‌طلبان می‌گویند دولت قدرت کافی را ندارد ولی برای تصدی این سکان، صف کشیده‌اند، خاطرنشان کرد: بخشی از اختیارات اجرایی کشور ما نسبت به کشورهای که نظام ریاستی دارند، کمتر است ولی وعده داده می‌شود که کارهایی را انجام خواهیم داد ولی دستگاههای موازی در کشور وجود دارد و این وعده‌ها شدنی نیست، مثلاً وزارت علوم می‌خواهد یک برنامه را انجام دهد ولی دستگاهها و شوراهای موازی وجود دارد و اجازه کار به این وزارتخانه را نمی‌دهد. 40 درصد اختیارات در حوزه قوه مجریه است و بخشی به حوزه رهبری و بخشی به مجلس و قوه قضاییه مربوط است و همین 40 درصد هم مقدار کمی نیست و امکانات وسیعی در قوه مجریه وجود دارد و این گله به این معنا نیست که این مقدار را هم نمی‌خواهیم، بلکه باید همه حقوق ریاست‌جمهوری استیفا بشود.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: ما سال 92 طبق آن شرایط، انتخاب سیاسی درستی کردیم و نمی‌گوییم انتخاب اشتباهی بود و بعد از اینکه شرایط برای آقای خاتمی فراهم نشد و آقای هاشمی هم ردصلاحیت شد و گفتند سن او بالاست؛ نهایتاً به آقای روحانی رسیدیم. به‌دلیل خروج ترامپ از برجام و مشکلاتی که در این زمینه به‌وجود آمد، باید مشکلات را بپذیریم ولی به این معنا نیست که در آن زمان اشتباه انتخاب کردیم.

 

رهامی تصریح کرد: باید در اداره کشور شرکت کنیم و مشارکت داشته باشیم، به‌میزان سهمی که در روی کار آوردن روحانی داشته‌ایم، مشکلات را قبول داریم و از مردم هم عذرخواهی کرده‌ایم.

 

هادی:

 

وی افزود: ما سال 92 دنبال این بودیم که وقتی فرد مورد نظرمان را نمی‌توانیم مطرح کنیم، به دنبال گزینه‌های دیگر مانند آقای ناطق‌نوری، عارف و روحانی برویم و حتی اگر نمی‌شد هم سراغ آقای ولایتی می‌رفتیم. ما باید بین یکی از این گزینه‌ها انتخاب می‌کردیم.

 

این فعال سیاسی گفت: باید بر مسأله مشارکت مردم تاکید کنیم و نباید در کشور فاصله و شکاف بیفتد. دولت امروز در وین رفته و چانه زنی میکند ولی برخی در داخل روی وزیر خارجه آتش می‌ریزند و وزیر خارجه نه نماینده‌ی یک فرد بلکه نماینده‌ی کشور است.

 

رهامی در پاسخ به تسنیم مبنی بر اینکه هدف اصلی شما از ورود به عرصه انتخابات چیست و در صورتی که انتخاب شدید، سیاست‌های فعلی جریان دولت را ادامه خواهید داد؟، با بیان اینکه ما برای پیروزی انقلاب تلاش کرده و پای‌کار کشور بوده‌ایم و در عرصه‌های مختلف حضور داشته‌ایم و درخدمت کشور و مردم بوده‌ایم، تصریح کرد: ما فکر می‌کنیم با تجارب و اطلاعاتی که داریم میتوانیم کشور را اداره کنیم و آمدن من می‌تواند زمینه خدمت را برای من و دوستانم فراهم کند و بسیاری از علاقمندان وارد صحنه میشوند و در ستادها فعال خواهند شد. ما قصد برهم زدن نظام اداری کشور را نداریم و اگر هم جایی نیاز به اصلاح قانون اساسی باشد، اقدامات لازمه را انجام خواهیم داد. برای نجات کشور از مشکلات فعلی می‌توانیم از سرمایه‌ی تجارب و سرمایه اجتماعی استفاده کنیم. اگر سیاست‌های دولت فعلی جواب می‌داد که به نتیجه می‌رسید و من به عملکرد دولت نقد دارم و می‌خواهم دولت را کوچک کنم و باید از جوانان استفاده کرد. به سیاست‌های که کشور با آن اداره می‌شود و مردم در مشکلات هستند، نقد دارم و ما در سخت‌ترین شرایط و در دوران دفاع مقدس کشور را اداره کرده‌ایم و تجارب خوبی در این زمینه داریم.

 

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره مشکلات اقتصادی و برنامه‌های وی در این باره گفت: وقتی با اف ای تی اف و نظام جهانی اقتصادی کنار نمی‌آییم، پولهای ما بلوکه میشود و این مشکلات را باید در عرصه سیاسی حل کرد؛ ما با همسایگان خود نمی‌توانیم روابط مناسب داشته باشیم. هزینه دور زدن تحریم از درآمدهای نفتی ما بیشتر بوده و باید این مشکلات را حل کرد. با یارانه مخالف نیستم ولی این تنها راه حل نیست و راه‌های دیگری هم وجود دارد؛ تا زمانی تورم تورم کنترل نشود و سرمایه خارجی وارد کشور نشود و با پرداختن به تولید، میتوان قسمتی از مشکلات را حل کرد. باید در کشورهای منطقه‌، بازار و خریدار داشته باشیم و بتوانیم به سمت رقابت در عرصه تولید برویم

 

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که چه کسی را جایگزین سید حسن خمینی میدانید و اگر آقای ظریف وارد عرصه انتخابات بشود، حاضر به کناره‌گیری هستید؟ ، گفت: آقای سید حسن خمینی هم به‌طور قطعی اعلام حضور نکرده بود؛ در جریان اصلاحات به دنبال اجماع روی یک نفر هستیم. آقای ظریف تا اینجا اعلام کرده که نمی‌آید ولی باید دید که امکان اجماع روی ایشان وجود دارد یا نه. بحث کناره‌گیری مطرح نیست بلکه موضوع ائتلاف مطرح است. 

 

وی در ادامه درخصوص اینکه چه کسی را مهم‌ترین رقیب خود در جناح روبرو می‌داند: آقای رئیسی قوی‌ترین رقیب ما در انتخابات است و باید خودمان را برای رقابت با او آماده کنیم و اگر جریان اصلاحات از من حمایت کند، آمادگی رقابت با ایشان را دارم. هیچ نقطه خاکستری در زندگی خود ندارم و بر اساس سوابق خود دلیلی برای ردصلاحیتم نمی بینم؛ در سال96 در انتخابات ثبت نام کردم اما به نفع روحانی استعفا دادم.

 

این فعال اصلاح‌طلب گفت: ایران همیشه در طول تاریخ از همه بحران‌ها عبور کرده و الان هم از مشکلات موجود عبور می‌کند. مردم مطمئن باشند که همه باید برای ایران به صحنه بیایند هر چند از شرایط موجود گله دارند.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------