علی دایی: مگر کفاشیان تا الان بازنشسته نبوده
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
سرمربی تیم راه آهن گفت که انتخابات فدراسیون فوتبال اصلا برایش اهمیتی ندارد که حتی اخبارش را پیگیری کند.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از خبرآنلاین، علی دایی از اردوی تیمش سخن گفت. اردویی که برای یک هفته در دبی برگزار شد: «در دبی تمرینات خیلی خوبی برگزار کردیم و به اهدافی که مد نظرمان بود را رسیدیم. خوشبختانه زمین باشگاه ایرانیان، چمن با کیفیتی داشت. اردوی خیلی خوبی داشتیم. به این دلیل که تیم های اماراتی درگیر بازی های لیگ بودند، بازی تدارکاتی نگذاشتیم.»
او ادامه داد: «مشکلات این روزهایم مصدوم های مان هستند. چون دو بازی سخت با استقلال و سپاهان داریم که از این بازی ها نتیجه می خواهیم.»
دایی که با تغییر اساسنامه حق رای در مجمع را از دست داده بود، گفت: «از ما دعوت نکردند. اهمیتی نمی دهم که حق رای ندادند. واقعا انتخابات فوتبال برایم اهمیتی نداشت.»
او درباره ریاست دوباره کفاشیان گفت: «انتخابی است که مجمع انجام داده. البته علاقه ای به حرف زدن درباره اش ندارم.»
و درباره رفتن تاج و عزیزمحمدی هم گفت: «من ایران نبودم، اخبارش را هم پیگیری نکردم. باور می کنید نمی دانستم این ها رفتند. علاقه ای ندارم که این چیزها را بدانم و برای علاقه نداشتنم هم هزار و یک دلیل دارم.»
او درباره هجمه به انتخابات و فشار برای استعفای کفاشیان هم گفت: «مگر آقای کفاشیان در این 4 سال بازنشسته نبوده؟ مگر امروز بازنشسته شده که مانع کارش بشوند؟ یا ما نمی دانیم کفاشیان کی بازنشسته شده یا مشکل چیز دیگری است.»