برد تراکتور و شکست ذوب آهن مقابل هوادار/ آلومینیوم متوقف شد
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : چهارشنبه, 24 آذر 1400 17:15

به گزارش مهر، در ادامه مسابقات هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز چهارشنبه چهار دیدار به صورت همزمان از ساعت ۱۵ آغاز شد.
در یکی از این بازیها تیم تراکتور در تبریز میزبان نفت مسجد سلیمان بود که این بازی با دو گل به سود تراکتور تمام شد. با این برد، تراکتور که دو هفته پیروز نشده بود، دوباره به مسیر برد بازگشت و ۱۱ امتیازی شد. نفت هم ۷ امتیازی و در پایین جدول باقی ماند.
تیم هوادار که هفته گذشته پرسپولیس تهران را متوقف کرده بود، امروز برابر ذوب آهن اصفهان دست به کار بزرگی زد و به پیروزی رسید. هوادار با کسب دومین برد خود، ۹ امتیازی شد و جای نفت مسجد سلیمان را در رده سیزدهم گرفت.
همچنین آلومینیوم اراک برابر نساجی مازندران به تساوی یک - یک رسید تا آلومینیوم فرصت پشت سر گذاشتن استقلال در صدر جدول و افزایش اختلاف امتیاز را از دست بدهد. آلومینیوم در حال حاضر هم امتیاز با استقلال (۲۰ امتیاز) است.
جدال دو تیم مس رفسنجان و فجر سپاسی هم برنده نداشت تا این تیمها به ترتیب ۱۸ و ۱۰ امتیازی شوند.
نتایج و اسامی گلزنان چهار بازی همزمان امروز چهارشنبه به این شرح است:
* تراکتور ۲ - نفت مسجد سلیمان صفر
گل: رضا دهقانی (۱۴) و سامان نریمان جهان (۳+۹۰) ب رای تراکتور
* نساجی مازندران ۱ - آلومینیوم اراک ۱
گلها: کریم اسلامی (۴۰) برای نساجی و میثم مجیدی (۷۶ - پنالتی) برای آلومینیوم
* هوادار تهران ۱ - ذوب آهن اصفهان صفر
گل: امیرحسین خدامرادی (۷۱) برای هوادار
* فجر سپاسی صفر - مس رفسنجان صفر