بن‌بست در مذاكرات استقلال با نشات اكرم و ابهام درباره قادر حسن



 

 

 

بن‌بست در مذاكرات استقلال با نشات اكرم و ابهام درباره قادر حسن

 

مذاکرات باشگاه استقلال با بازيکن عراقي به دليل مسائل مالي به بن بست رسيد.

در حالي که پيش از اين اعلام شده بود باشگاه استقلال در مذاکرات خود با نشات اکرم به توافق مالي رسيده اما بر سر نحوه پرداخت پيش قرارداد با وي به مرحله نهايي نرسيده، در تازه ترين مذاکره مديربرنامه هاي نشات اکرم با مديران استقلال مبلغ پيشنهادي اين بازيکن عراقي 100 ميليون افزايش پيدا کرد و به همين دليل اين مذاکرات به بن بست خورد. با توجه به اين اختلاف امکان حضور نشات اکرم در استقلال به احتمال فراوان منتفي شده است.

از سوي ديگر حضور قادر حسن در استقلال نيز در ابهام قرار دارد. بازيکن سابق تيم دي استرادا که از طريق مديربرنامه هاي خود با استقلال قرارداد داخلي امضا کرده هنوز موفق نشده به ايران بيايد.

پيش از اين مطرح شد وي مشکل ويزا دارد اما با حل مشکل ويزاي قادر حسن خبر رسيد که اين بازيکن به دليل بيماري مادرش حضور در تهران را به تعويق انداخته و اگر اين موضوع تا چهارشنبه هفته جاري ادامه داشته باشد استقلال ديگر نمي تواند با اين بازيکن قرارداد رسمي امضا کند.

مهلت نقل و انتقال بازيکنان خارجي تا روز چهارشنبه هفته جاري است و قادر حسن هنوز به ايران نيامده و خبري از آمدن وي هم نيست.

علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال نيز روز جمعه از مالزي به ايران باز مي گردد و به همين دليل شانس حضور اين دو بازيکن خارجي در جمع آبي پوشان پايين است.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------