دسته گلی جدید در فدراسیون آقای خنده



 

دسته گلی جدید در فدراسیون آقای خنده

 

فدراسیون فوتبال که در طول 4 سال گذشته از هیچ حرکتی برای بقای خود دریغ نکرده، بار دیگر با استفاده ابزاری از افراد به دنبال سرپوش گذاشتن بر اشتباهات خود است.

اميد جمالي همان نامي است كه اين روزها دستمايه مسوولان فدراسيون قرار گرفته تا كوتاهي‌شان درباره كميته روابط بين‌الملل و بدون سرپرست ماندن آن به چشم نيايد.

كميته‌اي كه نقش آن در مسير پيشرفت تيم كروش انكارناپذير است و ضعفش مي‌تواند ضربه‌اي جبران نشدني به ملي‌پوشان وارد كند، از زمان استعفاي عباس ترابيان عملاً بدون سرپرست مانده و كفاشيان و نبي با بيان نام اميد جمالي سعي دارند ضعف خود را براي پيدا كردن سرپرستي مناسب براي اين كميته پنهان سا‌زند.

این در حالی است که در مقابل اين تصور كفاشيان و نبي، اميد جمالي از همان روز كه از سوي مسوولان كنار گذاشته شد، ديگر حاضر به قبول سرپرستي اين كميته نبوده و مقابل تمام اصرارهاي كفاشيان تنها به اين موضوع بسنده كرده كه كارمند ساده كميته روابط بين‌الملل باقي مي‌ماند و سرپرستي اين كميته را نخواهد پذيرفت.

چرا روابط بين‌الملل بي‌سرپرست ماند؟

رفتن ترابيان از كميته روابط بين‌الملل و بازنگشتن اميد جمالي از يك طرف قابل بحث است و از طرف ديگر علت اصلي ضعف مسوولان در انتخاب گزينه‌اي مناسب براي اين كميته ذهن‌ها را به خود مشغول مي‌كند و سوالي را در اينجا مطرح مي‌سازد كه «چرا فدراسيون‌نشين‌ها طي اين چند هفته نتوانسته‌اند جايگزيني مناسب براي ترابيان بيابند؟» واقعيت اين است كه در اين برهه زماني علي كفاشيان تصميم گرفته سرپرست كميته روابط بين‌الملل را با نظر كروش انتخاب كند و به همين دليل هم هر گزينه‌اي كه به عنوان كانديداي سرپرستي روابط بين‌الملل معرفي مي‌شود همگي از سوي كروش رد مي‌شوند و كفاشيان كه نمي‌خواهد در اين مورد روي حرف سرمربي تيم ملي حرفي بزند، همچنان كميته را بي‌سرپرست رها مي‌كند.

نكته اما اينجا است كه در حالي كه اين مربي پرتغالي هيچ شناختي از گزينه‌هاي معرفي شده از سوي كفاشيان ندارد چطور و با مشاوره چه كسي روي آنها مهر تأييد مي‌زند يا خط بطلان مي‌كشد؟!

فدراسيون، كروش را گول مي‌زند؟

همه ابهامات و فرض‌هاي ذكر شده را كه به كناري بگذاريم به اين نكته مي‌رسيم كه به واقع قضيه سرپرستي كميته روابط بين‌الملل تا چه اندازه به سرمربي تيم ملي مربوط مي‌شود كه كفاشيان رأي او را حسن ختام ماجرا قرار داده و حتي با نظر او سر ناسازگاري با ترابيان را گذاشت! قضيه از اين قرار است كه كفاشيان فقط و فقط از اين كار يك هدف مي‌تواند داشته باشد و آن اينكه با قرار دادن قدرت انتخاب سرپرست كميته روابط بين‌الملل، در اختيار كروش، كفاشيان در واقع به نوعي دارد اين مطلب را به سرمربي تيم ملي القا مي‌كند كه مطيع خواسته او است و تمام درخواست‌هايش را اجابت مي‌كند تا در آينده اگر مقابل خواسته‌هاي بزرگ‌تر او، كاري از پيش نبرد، حرفي براي گفتن داشته باشد. فدراسيون با اين بهانه كه حتي انتصاب‌هايش هم با نظر كروش انجام مي‌شود، اين مرد پرتغالي را گول مي‌زند و ضعف تدارك امكانات بزرگتري را از ديد او پنهان مي‌كند.

استقلالي كه رنگ مي‌بازد!

درست است كه كفاشيان به گمان خودش با ترفندي كه در پيش گرفته از بروز گلايه‌هاي بعدي كروش جلوگيري مي‌كند اما ظاهراً او از چندين اثر منفي اين اتفاق غافل مانده. كفاشيان نمي‌داند كه با اين كار به چه سادگي براي خودنمايي افرادي به اصطلاح مشاور در نزد كروش، راه را باز مي‌كند تا آنها سرمربي تيم ملي كه اطلاع كافي از اوضاع فدراسيون ندارد را به راحتي بازي دهند و به هرجا كه مي‌خواهند بكشند. جز اين اما اثر مخرب‌تر اين اتفاق وقتي است كه در حقيقت كفاشيان با قرار دادن امور تحت اختيار كروش استقلال خود را به عنوان رييس فدراسيون فوتبال زير سوال مي‌برد و از همين حالا نشان مي‌دهد كه در امور فدراسيون به هيچ عنوان قدرت تصميم‌گيري ندارد.

بنابراین گزارش اگر چنين اتفاقي بيفتد فردا كفاشيان چگونه مي‌خواهد زيرمجموعه‌اش را بازخواست كند. هرچند كه كفاشيان آنقدر گاهي زيركانه امور را پيش مي‌برد كه كسي متوجه دلايل رفتار او نمي‌شود. شايد او، كروش را سيبل خود كرده باشد!

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------