مصدوميت محرم نويدكيا جدي است



 

 

مصدوميت محرم نويدكيا جدي است

 

محرم که سوابق قبلي‌اش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهره‌اي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر مي‌رسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد

محرم نويدکيا ستاره سپاهان که امير قلعه‌نويي از او به عنوان مهره وزني ياد مي‌کند در بازي امروز استقلال و سپاهان خيلي سريع به دليل مصدوميت کشاله ران تعويض شد و جاي خود را به هاشم بيک‌زاده داد.

محرم که سوابق قبلي‌اش در مصدوميت همه را نگران کرده است با چهره‌اي گرفته از درد از بازي بيرون رفت و به نظر مي‌رسد که مصدوميت او باز هم جدي باشد. کاپيتان دوست‌داشتني سپاهان در چند سال گذشته بارها به دلايل مصدوميت‌هاي مختلف مدت‌ها از ميدان دور بوده است .

مجتبي جباري همتاي او در استقلال که مثل محرم سيگل مصدوميت مشابهي دارد در اين بازي حدود يک ساعت بازي کرد و سپس به دليل عدم درخشش جاي خود را به ايمان مبعلي داد.

فردا درباره مصدوميت محرم با پزشک سپاهان صحبت خواهيم کرد.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------