گوارديولا: چاوي به ركورد 700 بازي هم مي‌رسد



 

 

 

گوارديولا: چاوي به ركورد 700 بازي هم مي‌رسد

 

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اگر بازيکنان تيم‌هايي مثل لوانته اجازه داده و کسي را مصدوم نکنند، چاوي مي‌تواند به رکورد 700 بازي هم برسد.

گوارديولا در نشست خبري پس از بازي تيمش مقابل لوانته که منجر به پيروزي دو بر يک بارسا شد تصريح کرد: چاوي بازي شماره 549 خود را تجربه مي‌کرد و رکورد ميگلي را شکست و اين مسئله براي من خيلي ارزشمند بود، او به اين مراسم احتياج داشت و هواداران بايد او را تشويق مي‌کردند.

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا ادامه داد: اگر چاوي آسيب نبيند و بازيکنان تيم‌هايي مثل لوانته تا اين حد خشن بازي نکنند، چاوي که قراردادش تا سال 2016 تمديد شده مي‌تواند حتي بازي شماره 700 خود را نيز ثبت کند.

گوارديولا درمورد کرکيچ گفت: بوخان خيلي خوب بازي کرد و در مجموع از او راضي هستم به هر حال پس از تعطيلات زمستاني خيلي سخت مي‌شود شاهد درخشش بازيکنان باشيم، آنها به زمان نياز دارند و در تمرينات بعدي به شرايط ايده‌آل خواهيم رسيد.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------