رکورد بی نظیر نخستین شناگر زن بدون قفس محافظ +تصاویر
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : یکشنبه, 12 شهریور 1391 11:04
به گزارش پرداد به نقل از یاهو: "دايانا نياد" موفق شد عنوان اولين شناگري که مسافت ميان فلوريدا تا کوبا را بدون قفس محافظت از حمله کوسه شنا کرده است را ازآن خود کند.
او از اواسط ماه جاري ميلادي کار خود را آغاز کرد و يک تيم محافظتي در انجام اين عمل بزرگ او را همراهي ميکند.
"دايانا" بخاطر شرايط بد آب و هوايي مجبور شد چند ساعتي کارش را رها کند اما دوباره سريعا به مسير برگشت . وي که راز موفقيت خود را در نااميد نشدن ميداند سرانجام موفق شد بعد از 3 تلاش بي نتيجه براي کسب اين عنوان اين سفر تاريخي را به پايان برساند.
وي که در انتهاي مسير بسيار خسته و ناتوان به نظر ميرسيد براي جمعيت مشتاقي که براي ديدن و تشويق او آمده بودند سخنراني کوتاهي کرد و درجواب اين سوال که آيا حاضر است اين کار را دوباره تکرار کند گفت قصد انجام چنين کاري را ندارد چرا که خستگي، گرسنگي ، درد و مهمتر از همه خطر حمله کوسه و نيش عروسهاي دريايي او را از انجام دوباره اين عمل باز ميدارد.
وي زني 63 ساله است و اين عمل براي او رکورد فوق العاده اي محسوب ميشود. اين چهارمين تلاش وي براي پايان دادن به اين سفر رويايي و کسب عنوان بود که با موفقيت به پايان رسيد. او در طي مسير به شدت دچار آفتاب سوختگی و گرفتگي عضله شد و 4 بار توسط عروسهاي دريايي گزيده شد.
سال گذشته نيز گزيده شدن توسط عروسهاي دريايي باعث شد وي بعد از طي 40 ساعت از مسير کارش را نيمه کاره رها کند
اين بار طي مسافت بين فلوريدا تا کوبا حدود 60 ساعت به طول انجاميد.
منبع:پرداد