نکات کلیدی خرید اسباب بازی
- مجموعه: سرگرمي کودکان
راهنمای خرید اسباب بازی
10 نکته ای که باید هنگام خرید اسباب بازی برای کودک خود در نظر بگیرید
اسباب بازی ها چیزی فراتر از یک اسباب بازی هستند. آنها علاوه بر ارائه سرگرمی، به کودکان کمک می کنند تا یاد بگیرند و رشد کلی آنها را تقویت کنند. قدم زدن در یک بخش اسباببازی، با توجه به گزینههای مختلف، میتواند طاقتفرسا باشد، چه رسد به انتخاب اسباببازی مناسب برای کوچولوی خود. در اینجا به 10 نکته اشاره شده است که باید هنگام خرید اسباب بازی برای کودک خود در نظر داشته باشید.
1. آن را ساده نگه دارید تا خلاقیت شکوفا شود!
اسباببازیها برای تحریک کنجکاوی و خلاقیت ذاتی کودکان هستند. اما گاهی اسباببازیهایی که بیش از حد پیچیده یا کارآمد هستند، میتوانند اثر معکوس داشته باشند و جلوی بازی و تخیل را بگیرند.
بهترین راهکار، انتخاب اسباببازیهای سادهای است که به ذهن و دستان کودک شما آزادی خلق و نوآوری میدهند. با این کار، آنها میتوانند دنیاهای خود را بسازند، داستانهایشان را تعریف کنند و با خیال راحت غرق در بازی شوند.
به یاد داشته باشید، سادگی کلید رهایی خلاقیت بینظیر کودکتان است!
2. سن آنها را در نظر بگیرید
هنگام خرید اسباب بازی برای کودک، سن کودک خود را در نظر بگیرید. یک اسباب بازی باید به رشد کودک کمک کند. باید به اندازه کافی چالش برانگیز باشد تا آنها را درگیر نگه دارد. اسباب بازی های مناسب سن نیز ایمنی را تضمین می کنند.
نوزادان: اسباب بازی های مخصوص نوزادان باید غیر سمی، نشکن و قابل شستشو باشند. لبه های تیز را بررسی کنید. نوزادان به اسباببازیهای نرمی مانند حیوانات عروسکی نیاز دارند که بتوانند آنها را در دست بگیرند. آینه ای را به تخت کودک خود بچسبانید که بتواند به آن نگاه کند و تمرکز خود را افزایش دهد. جغجغه های سبک و اسباب بازی های موزیکال را برای تحریک شنیداری کودک خود تهیه کنید.
کودکان نوپا: مداد رنگی، خاک رس، بلوک، جعبه و آلات موسیقی اسباب بازی برخی از اسباب بازی های مناسب برای کودکان نوپا هستند. اسباب بازی های هل دادن و کشیدن به آنها کمک می کند هماهنگی را تمرین کنند و مهارت های فضایی خود را توسعه دهند. این مرحله ای است که آنها در حال کاوش در جهان از طریق اسباب بازی هستند.
کودکان پیش دبستانی: در این سن، کودکان دوست دارند موقعیت ها را تصور کنند. آنها از بازی با غذای وانمودی، عروسک ها، لباس های شیک و فیگورهای اکشن لذت می برند. پازل های ساده به آنها کمک می کند تا توانایی تفکر و تصمیم گیری خود را توسعه دهند.
3. علایق و سرگرمی های آنها را در نظر بگیرید
همانطور که کودکان رشد می کنند، علایق و سرگرمی های منحصر به فرد خود را توسعه می دهند. اگر بتوانید اسباب بازی ای پیدا کنید که از این علایق پشتیبانی کند، در مسیر درستی قرار گرفته اید. آنها نه تنها از بازی با آن لذت خواهند برد، بلکه به آنها کمک می کند تا مهارت های خود را توسعه دهند.
4. خارج از چارچوب فکر کنید
اسباب بازی ها همیشه نباید سنتی باشند تا سرگرم کننده باشند. گاهی اوقات، بهترین اسباب بازی ها، اسباب بازی های غیرمنتظره هستند. بنابراین، از خلاقیت در انتخاب اسباب بازی برای فرزندتان نترسید. بسیاری از چیزها در خانه شما می توانند به یک اسباب بازی نیز تبدیل شوند. به عنوان مثال، یک جعبه مقوایی ساده می تواند به یک قلعه، یک سفینه فضایی یا یک مجموعه طبل تبدیل شود.
5. اول ایمنی
البته، همیشه میخواهید مطمئن شوید که اسباببازیهایی که برای فرزندتان میگیرید، ایمن هستند. از هر چیزی با قطعات کوچک یا لبه های تیز خودداری کنید. و حتما برچسب ها را به دقت بخوانید تا ببینید آیا اسباب بازی برای سن کودک شما مناسب است یا خیر. همیشه اسباب بازی هایی با رنگ های غیر سمی انتخاب کنید. اسباببازیهای دارای نخ، طناب و روبان میتوانند برای کودکان خردسال خطرناک باشند. اگرچه استانداردهای سازنده برای محافظت از کودکان وجود دارد، اما بررسی کامل اسباب بازی قبل از خرید برای جلوگیری از خطرات ضروری است. از اسباببازیهای دارای دکمهها، زیور آلات یا قطعات کوچکی که کودکان میتوانند به راحتی آنها را جدا کنند، خودداری کنید. خطر بلعیدن یا خفگی را در بر دارد.
6. قیمت همیشه شاخص کیفیت نیست
فقط به این دلیل که یک اسباب بازی گران است به این معنی نیست که به طور خودکار یک اسباب بازی خوب است. اسباب بازی های خوش ساخت و مقرون به صرفه زیادی وجود دارد. بنابراین، اسباببازی را تنها به این دلیل که گرانترین گزینه نیست رد نکنید.
7. کیفیت را به کمیت انتخاب کنید
بهتر است چند اسباب بازی باکیفیت تهیه کنید تا یک دسته اسباب بازی ارزان قیمت. کودک شما نه تنها از اسباب بازی های باکیفیت بیشتر استفاده می کند، بلکه عمر طولانی تری نیز خواهد داشت. هنگام خرید اسباب بازی برای فرزندتان، به دنبال اسباب بازی های بی انتها باشید که برای مدت طولانی دوام داشته باشند. روی اسباب بازی های محکم و پایدار مناسب برای مراحل مختلف رشد سرمایه گذاری کنید. در نهایت این سرمایه گذاری بهتری برای شماست.
8. محدودیت هایی را برای بازی های ویدیویی و زمان نمایش صفحه تعیین کنید
مهم است که محدودیتهایی برای زمان نمایش صفحه نمایش فرزندتان تعیین کنید. این شامل زمان بازی های ویدیویی، تلویزیون و تبلت می شود. استفاده بیش از حد از صفحه نمایش می تواند برای سلامت جسمی و روانی کودک شما مضر باشد. مهم است که تعادل برقرار کنید و اطمینان حاصل کنید که کودک شما به اندازه کافی فعالیت بدنی و تعامل اجتماعی دارد. اهمیت بازی آزاد را نمی توان تضعیف کرد. بنابراین، ارزیابی کنید که آیا فرزندتان زمان کافی برای بازی دارد یا خیر.
9. گزینه ها را در هر زمان معین محدود کنید
اگر اسباببازیهای زیادی دارید، میتواند برای فرزندتان طاقتفرسا باشد و تمرکز را سخت کند. آنها ممکن است ندانند از کجا شروع کنند یا با چه چیزی بازی کنند. مهم است که اسباببازیها را بچرخانید و فقط تعدادی از آنها را بیرون نگه دارید. این به کودک شما کمک می کند تا تمرکز کند و از اسباب بازی های خود استفاده بیشتری کند.
10. از برخی از اسباب بازی ها برای بازه های سنی رشد چندگانه استفاده کنید
برخی از اسباببازیها نسبت به سایرین تطبیقپذیرتر هستند و میتوانند برای طیفهای سنی مختلف استفاده شوند. این امر به ویژه برای اسباب بازی هایی مانند بلوک های ساختمانی، لوازم هنری و آلات موسیقی صادق است. همانطور که کودک شما رشد می کند، از این اسباب بازی ها به روش های مختلف استفاده می کند. بنابراین، وقتی چنین اسباببازیهایی به دست میآورید، با کیفیت خوب تهیه کنید و در مدت کوتاهی آنها را دور نیندازید.
اسباب بازی ها نقش مهمی در رشد عاطفی کودکان دارند. آنها پیوند مثبت را ترویج می کنند زیرا بچه ها به دنبال راحتی و شادی از اسباب بازی های مورد علاقه خود هستند.
گردآوری: بخش کودکان بیتوته