آموزش آسان ساخت URL شناخته شده در Google+



 

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

آیا شما تا به حال به سرویس گوگل پلاس سر زده اید ؟ از آن استفاده کرده اید ؟ با گوگل پلاس آشنایی دارید؟ آیا در سرویس گوگل پلاس اکانت دارید ؟ تقریبا یک سال و چند ماه پش بود که گوگل ، سرویس گوگل پلاس را با سروصدای زیاد و تبلیغات گسترده به راه انداخت و مورد استفاده کاربران دنیای مجازی اینترنت قرار داد.

طی این چند سال اخیر به شبکه های اجتماعی مجازی اهمیت بیشتری داده شده است و با استقبال شدید کاربران اینترنتی مواجه شده اند و گوگل هم نمی خواست از این قافله عقب بماند ، بنابراین با راه اندازی این سرویس بازار رقابت بین شبکه های اجتماعی مجازی را داغ تر کرد.

اما این سرویس گوگل ، نقاط ضعف هایی هم داشت .انتقاد و نقطه ضعفی که اکثر کاربران در رابطه با گوگل پلاس مطرح می سازند ، اضافه شدن یکسری کدهای نامفهوم به انتهای آدرس URL اکانتهای گوگل پلاس پس از ایجاد اکانت در این سرویس است.قسمت انتهایی آدرس اینترنتی که به اصطلاح به آن ” Vanity URLs” می گویند معمولا باید نام افراد حقیقی یا حقوقی مثل نام کمپانی ها و شرکت های تجاری باشد (درحقیقت باید همان UserName اکانت ساخته شده شما باشد ) ؛ که در سرویس گوگل پلاس این Vanity URL ها ؛ کدها و شماره های در ظاهر نامفهومی هستند.

برای درک بهتر موضوع از جانب شما ، مثالی می زنم.برای مثال شما دو شبکه اجتماعی مجازی بزرگ دنیا ؛ یعنی فیسبوک و توییتر را در نظر بگیرید.پس از ساخت اکانت در این دو شبکه اجتماعی ، در انتهای آدرس اینترنتی آن ها ؛ پس از خط مورب (/) ؛ نام اکانت شما به نمایش در می آید که این همان Vanity URL ها هستند. در حقیقت نام کاربری شما ، در انتهای آدرس باید قرار گیرد.مثلا :

www.facebook.com/UserName و www.twitter.com/UseName

حالا اگر شما به سراغ سرویس گوگل پلاس روید و اکانت خود را بسازید ؛ دیگر خبری از درج نام اکانت شما در انتهای آدرس اینترنتی URL نیست!و سرویس گوگل پلاس به صورت خودکار کدها و شماره هایی را در انتهای آدرس شما درج می نماید. چیزی شبه آدرس زیر:

plus.google.com/118417568775189468164

همان طور که مشاهده می فرمایید ، یکسری اعداد و ارقام نامفهوم در آخر URL ما ظاهر می شود.شاید به خودی خود این مسئله برای شما مشکل بزرگی نباشد اما به این قسمت فکر کنید که شما قصد ساخت یک کارت ویزیت کاملا حرفه ای را دارید و می خواهید علاوه بر ایمیل و شماره تلفن همراه خود ؛ آدرس (URL) شبکه های اجتماعی خود نظیر فیسبوک و توییتر و گوگل پلاس خود را نیز درج کنید.

طبیعتا درج آدرس سرویس گوگل پلاس شما با توجه به آن کدها و عدد های نامفهوم روی کارت ویزیت وجه جالبی به آن نمی بخشد و علاوه بر این که زیبایی کارت ویزیت شما را زیر سوال می برد و از زیبایی آن می کاهد ، فردی را هم که می خواهد از روی کارت ویزیت شما وارد سرویس گوگل پلاس شما شود ، به دردسر می اندازد !

اگر به دنبال آدرس های کوتاه و جذاب برای سرویس گوگل پلاس خود هستید ؛ و از کدها و ارقامی که در انتهای آدرس گوگل پلاس شما درج می شود خسته شده اید و ناراضی هستید ؛ کافیست وب سایت هایی که آدرس لینک گوگل پلاس را کوتاه می کنند و تغییر نام می دهند را پیدا کنید و از خدماتشان به رایگان بهره ببرید.

با یک سرچ ساده ؛ لیست فراوانی از ازاین وب سایت های خدماتی را پیدا خواهید کرد.تنوع و فراوانی این وب سایت ها به قدری زیاد است که اکثر کاربران ؛ بر سر دوراهی انتخاب یکی از این وب سایت ها جهت تغییر vanity URLs گوگل پلاس خود ؛ می مانند و برای انتخاب وب سایت بهتر ؛ دچار شک و تردید هستند.در اینجا قصد معرفی هشت عدد از وب سایت برتر ارائه دهنده این خدمات را دارم.

(۱)-معرفی وب سایت خدماتی “gplus.to”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

یکی از راحت ترین و ساده ترین وب سایت های ارائه دهنده خدمات یاد شده ؛ وب سایت “gplus.to” است.صفحه اصلی سایت را که باز کنید ؛ به سادگی برای شما توضیح داده شده است که نحوه کار چگونه است.شات تصویری کوچکی نیز در بالای صفحه سایت قرار داده شده تا کاربران آماتور هم نحوه انجام کار را به سادگی متوجه شوند.

در قسمت “Your Google+ ID” ، شما بایستی کد شناسه گوگل پلاس خود را درج نمایید و در قسمت “Nick Name” ؛ یک نام کاربری متشکل شده از حروف و اعداد را وارد نمایید.توجه داشته باشید که شما مجاز به استفاده ۳ الی ۲۵ کاراکتر در قسمت نام کاربری هستید.علاوه بر این امکانات ؛ پس از ثبت نام کاربری خود ؛ شما میتوانید از آدرس زیر وارد فید آر اس اس (خوراک آر.آس.آس) سرویس گوگل پلاس خود شوید: rss.gplus.to/username

(2)-معرفی وب سایت خدماتی “gPlusNick.com”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “gPlusNick” ، طراحی شاد و محیطی عام پسندانه تر دارد و اینترفیس کاربر پسندی دارد.این وب سایت نیز درست مانند وب سایت معرفی شده قبلی ، کار می کند.شما در قسمت “Google+ ID” ؛ شناسه گوگل پلاس خود را وارد می نمایید و در قسمت “Your Nick Name” نیز ، نام کاربری دلخواه خود را تایپ می کنید.

محدودیت کاراکتر های نام کاربری نیز ۲۵ کاراکتر می باشد که حداقل کاراکتر مجاز برای ساخت نام کاربری شما ، ۳ کاراکتر است ؛ توجه داشته باشید در صورتی که فقط از ۲ کاراکتر برای نام کاربری خود استفاده نمایید ؛ وب سایت طی یک هشدار خودکار ،  شما را از تعداد کاراکتر لازمه و مجاز آگاه می سازد.از امکانات اضافی و جالب توجه این وب سایت خدماتی ، می شود اشاره ای داشت به قسمت اعضای جدید! در این قسمت همانطور که از اسمش پیداست ، افرادی که به تازگی نام کاربری ساخته اند ، طی یک لیست برای عموم نمایش داده می شوند.

(۳)-معرفی وب سایت خدماتی “plus.ly”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “plus.ly” ؛ با اینترفیس جذابی که دارد خیلی ساده خدماتی را که لازم دارید در اختیارتان می گذارد.آپشن جالبی که در کنار هر قسمت این سایت وجود دارد ، وجود یک علامت سوال (؟) کاربردی است که وجودش برای کاربران آماتور بسیار حیاتی است و آسایش آنان را فراهم می آورد.با کیلیک بر روی علامت سوال های یاد شده ، دستورالعمل آن قسمت به همراه اطلاعات بیشتر ، در اختیار شما قرار خواهد گرفت.اساس این وب سایت نیز همانند وب سایت هایی است که تا الان معرفی کردم و فقط کافیست شناسه گوگل پلاس خود را به سایت بدهید و یک نام کاربری دلخواه برای خود انتخاب نمایید.

(۴)-معرفی وب سایت خدماتی “onGPL.US”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “ongpl.us” طراحی جالبی دارد و در نگاه اول مانند یک وبلاگ به نظر می رسد.از نظر طراحی صفحه باید گفت که استفاده از رنگ سبز داخل صفحه کمی بیش از اندازه می باشد.در شات تصویری که از این وب سایت برای شما تهیه کرده ایم ؛ مشخص است که در کدام قسمت باید شناسه گوگل پلاس خود را وارد نمایید و همچنین در کدام قسمت نام کاربری دلخواه خود را تایپ کنید.

(۵)-معرفی وب سایت خدماتی “gotoplus.me”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “gotoplus.me” ، نیز همانند وب سایت هایی که در مطلب فوق ذکر شد عمل می کند و از ویژگی های جالب این سایت باید به زبان های تعبیه شده اشاره داشت.در حال حاضر پنج زبان ، انگلیسی ، ترکیه ای ، آلمانی ، روسی ، اسپانیایی (اسپانیولی ) و ایتالیایی وجود دارد.تا چندی پیش این وب سایت از شش زبان زنده دنیا پشتیبانی می کرد.این بدان معنی است که زبان فرانسه را نیز به لیست یاد شده باید اضافه کرد.اما وقتی روی عبارت “Languae” (زبان) کیلیک کنید ، در لیستی که باز می شود ، روی زبان فرانسه خط کشیده شده است.اگر آن را انتخاب کنید پیغام زیر را دریافت می نمایید :

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

( این هم نمونه ای است از فضای سیاسی حاکم بر دنیای اینترنت و فناوری روز دنیا ! )

(۶)-معرفی وب سایت خدماتی “gplusid.com”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “gplusid.com” نیز ؛ سایت دیگری است که همین خدمات را در رابطه با سرویس گوگل پلاس به کاربران ارائه می دهد.این وب سایت توسط شرکت رومانیایی به نام “ProiectLive” ساخته شده است.همچنین این وب سایت ، شامل سیاست حفظ حریم خصوصی است که با کار با آن ، به راحتی این فضا را لمس خواهید کرد.

(۷)-معرفی وب سایت خدماتی “topl.us”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

وب سایت “topl.us ” ؛ هیچ محدودیتی برای قسمت انتخاب نام کاربری از طرف شما قائل نشده است و یکی از نکات قابل توجه این سایت ، همین عدم محدودیت انتخاب نام کاربری است.

(۸)-معرفی وب سایت خدماتی “glpl.us”

سرویس گوگل پلاس, طراحی سایت

سایت “glpl.us” ؛ به نظر شخصی بنده یکی از برجسته ترین سایت های خدماتی است که در رابطه با این موضوع پیدا کردم.در صفحه اصلی سایت ؛ به روشنی نحوه انجام کار آموزش داده شده است.آمار و ارقام بازدید و ثبت URL های کاربران دیگر، در این سایت بسیار بالاست که این خود نشان از این دارد که این سایت گزینه مناسبی است برای ساختن نام کاربری جدید برای گوگل پلاس.نحوه کار نیز همانند سایت های بالاست که معرفی شد.این وب سایت خدماتی توسط شرکت هلندی “۳۶۵concepts” راه اندازی شده است .
منبع:gooyait.com

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه های کامپیوتر و اینترنت(گرافیک، موبایل و کامپیوتر جیبی، اختراعات جدید، ترفندها و...)

    سایر مطالب کامپیوتر و اینترنت

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------