تازه های دانستنی های سفر


اتاق هتل,انواع اتاق‌های هتل ها,عکس اتاق هتل

آشنایی با انواع اتاق های هتل

انواع اتاق‌ها در هتل یکی از انواع اتاق های هتل اتاق های سه تخت یا تریپل است . این نوع اتاق ها دارای…


چگونه ویزای هند بگیریم؟



روش های اخذ ویزای هند

 

ایرانیان برای سفر به هند نیازمند اخذ ویزا از سفارت هند در تهران هستند. صدور ویزای هند به دو صورت حضوری و آنلاین امکان پذیر می باشد.

اخذ ویزای کشور هند
اخذ ویزای کشور هند معمولا به دو صورت آنلاین یا مراجعه به سفارت های این کشور در سه شهر تهران، اصفهان و مشهد صورت می گیرد.
هند را نمی توان به آسانی توصیف کرد، هند کشور شگفتی ها و تضاد هاست. در هند همه چیز یافت می شود از جمله شگفتی‌های طبیعی و ساخت دست بشر، دنیای رنگارنگی از طعم‌ها و عطرهای متفاوت، صومعه‌های رازآلود، معبدهای شگفت‌انگیز، شهرهای شلوغ و زیبا، امپراطوری‌های گمشده، کاخ‌های مجلل، بازارهای شلوغ، پارک‌های ملی بکر، بناهای تاریخی شگفت انگیز مثل تاج محل و هزاران هزار چیز عجیب و جالب دیگر که مانند آن را در هیچ کجای دنیا نمی توان پیدا کرد.


به همین دلیل هند یکی از بزرگ ترین مقاصد گردشگری دنیا به شمار می رود که سالانه میلیون ها نفر از آن بازدید می کنند. ایرانیان برای سفر به هند نیازمند اخذ ویزا از سفارت هند در تهران هستند. البته کشور هند تمام تلاش خود را در این زمینه کرده است تا زمان صدور این ویزا کوتاه تر شده و برای تسهیل کار به دو صورت حضوری و آنلاین امکان پذیر باشد.

 

انواع "ویزای هند"
تمام افرادی که قصد سفر به هند را دارند باید تحت یکی از موارد زیر اقدام به دریافت ویزا کنند:
•    ویزای توریستی
•    ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
•    ویزای تجاری
•    ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)
•    ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و...
•    ویزای پزشکی و همراه بیمار
•    ویزای کار
•    ویزای ورزشی
•    ویزای ویژه افرادی که  با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند


مراحل صدور "ویزا هند"
همانگونه که گفته شده کلیه ویزاهای صادر شده به دو صورت آنلاین و حضوری خواهد بود. افرادی که قصد صدور ویزا به صورت آنلاین را دارند باید با مراجعه به سایت مربوطه باقی مراحل ثبت نام و دریافت ویزا را انجام دهند. البته با این که می گویند ثبت نام به صورت آنلاین است اما متقاضی در هر صورت باید به سفارت مراجعه کرده و نسخه چاپی مدارک خود را به کارگزار سفارت تحویل دهد. اگر هم به هر دلیل امکان ثبت نام آنلاین وجود نداشت شما به آسانی می توانید با مراجعه به یکی از سفارت خانه های این کشور و کارگزای آن، اقدام به دریافت ویزا کنید.


آنچه که حائز اهمیت است این است که مصاحبه برای دریافت ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی هند بدون استثنا انجام می گیرد. به این صورت که متقاضی پس از اتمام مراحل ثبت نام و تحویل مدارک، توسط کارگزار مربوطه یک روز بعد برای مصاحبه به سفارت فراخوانده می شود. اما درباره سایر ویزاها انجام مصاحبه به سفارت مربوط می شود.


مدارک مشترک برای صدور کلیه ویزاها
• کپی تقاضای روادید پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هند

• اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.

• دو قطعه عکس جدید سایز ۵*۵ (قطع پاسپورتی)
• اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی


مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تورستی
ویزای یک بار توریستی از کشور هند دارای 6 ماه اعتبار است و اگر قصد داشه باشید بیشتر از آن بمانید با توجه به برنامه سفرتان امکان پذیر است. مدرک مورد نیاز بعدی برای اخذ ویزای هند کپی از بلیط هواپیمای برگشت شماست.


مدارک لازم برای ویزای تجاری
ویزای های تجاری هند برای یک بار ورود از سه تا 6 ماه و برای چند بار ورود از 6 تا 1 سال اعتبار دارند.


فرم روادید تجاری
• دعوت‌نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند (دارای شماره ثبت شرکت به زبان انگلیسی) که فرد را به این کشور و برای تجارت دعوت کرده است.


• نامه پشتیبانی از یک شرکت یا سازمان که نشان دهنده استخدام متقاضی در آن سازمان و تائید سفر تجاری متقاضی باشد. ( این نامه نیز باید به زبان انگلیسی و دارای شماره ثبت شرکت باشد)


• مدرک که نشان دهنده استطاعت مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی(مدارک لازم برای ویزای تحصیلی( کارشناسی و کارشناسی ارشد)


• مدرک معتبر پذیرش به شکل یک گواهی از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبرکه تمام شرایط لازم را داشته باشد.


• داشتن گواهی سلامت و عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته‌های پزشکی یا پیرا پزشکی (این گواهی را می‌توان از دانشکده یا موسسه صادرکننده پذیرش تهیه کرد)


• اسناد کافی که نشان دهنده پشتیبانی مالی خوب فرد باشد. (تعهدنامه پشتیبان مالی جدید)


• اسناد مکفی حاکی از پشتیانی مالی (گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته به انگلیسی برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/جواز کسب به انگلیسی)

• رسید خرید ۲۰۰۰ دلار به انگلیسی
• مدارک آموزشی ترجمه شده به زبان انگلیسی


مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی (تحصیلی در مقطع دکتری)
• مدرک معتبر که نشان دهنده پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه أموزشی معتبر باشد. (صادر شده در هند)
• نامه همکاری
• تقاضای مجوز پژوهش
• خلاصه پروپوزال

 

سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
• برنامه درسی
• نامه موافقت استاد راهنما
• اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی
• رسید صرافی برای خرید ۲۰۰۰ دلار آمریکا


مدارک لازم برای ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی

 

  اخذ ویزای ورزشی هند

 

• داشتن سند ازدواج با شهروندان هندی برای ادعا وتائید وجود نسبت خانوادگی

• کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت
• کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)
• مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی
• مدارک لازم برای ویزای کار
• اصل قرارداد کاری/ حکم استخدام/ اشتغال به کار اتباع خارجی صادره از جانب شرکت یا سازمان استخدام کننده
• شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند ثبت رسمی باشد و کپی سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا به کارگزار سفارت ارائه شود.
• نامه تعیین میزان حقوق مستخدم در هند
• شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند در دسترس نبودن این پست را برای سایر اتباع هندی، تائید کند.
• مستخدم باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند با ارائه مستندات تحویل دهد.
• مستخدم باید سند معتبر صلاحیت‌‌های علمی و مهارت فنی خود را که ترجمه انگلیسی شده است را ارائه دهد.


مدارک لازم برای ویزای پزشکی و همراه بیمار

 اخذ ویزای هند برای بیماران


• نامه تمکن مالی
• نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن پیشنهاد شده بیمار برای مداوا به خارج از ایران برده شود.
• نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از تعیین تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار


مدارک لازم برای شرکت در کنفرانس ها و سیمنارها

 

 اخذ ویزای هند برای شرکت در کنفرانس

 

• تاریخ اعتبار این ویزا بستگی به زمان کنفرانس و سفر شما دارد.
• دعوت‌نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)
• معرفی‌نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)
• کپی بلیط رفت و برگشت هوایی
• نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (اگر برگزار کننده ان سمینار یا کنفرانس غیر دولتی باشد)
• علاوه بر درخواست مدارک فوق، حق درخواست مدارک دیگر برای سفارت هند برای هر یک از ویزاها، محفوظ است.

 

هزینه صدور ویزا
 

 برای دریافت هزینه صدور ویزای هند به سایت سفارت خانه هند مراجعه کنید

 

امکان پرداخت هزینه صدور ویزای هند از جانب تراکنشات ریالی وجود ندارد. در صورت تمایل برای دریافت هزینه ها برای ویزاهای مختلف کشور هند، می توانید به سایت سفارت هند مراجعه کنید. همچنین اگر هزینه ای از جانب شما انجام گیرد، امکان برگشت آن وجود ندارد و خدمات ارائه شده از جانب این سفارت غیر قابل استرداد است.

می توانید قیمت بروز هر ویزا را نیز در سایت سفارت خانه مربوطه این کشور مشاهده کنید.


مدت زمان صدور ویزا
ویزاهای تجاری چیزی در حدود سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و ویزاهای دیگر هفت روز کاری زمان می برد. البته این مدت زمان در صورتی ثابت است که مدارک شما به طور کامل ثبت و تحویل شده باشد.


آدرس سفارت هند در ایران 
• نشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲
• تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)
• تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲
• نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳
• وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.ir
• پست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in
• پست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in
• ساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر


به دلیل روابط نسبتا خوب کشورمان با هند معمولا سفر به این کشور و دریافت ویزای آن آسان تر است و منع خاصی برای ورود ایرانیان به این کشور وجود ندارد. به همین دلیل بسیاری از ایرانیان و به خصوص دانشجویان طالب ویزای تحصیلی در این کشور هستند.


گردآوری: بخش گردشگری بیتوته

 

 

مطالب پیشنهادی,وبگردی

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------