بورس دنده معکوس زد / بازار سرمایه رنگ عوض کرد



بورس تهران  ,اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی
بورس تهران معاملات امروز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت را با رشد چشمگیر شاخص کل آغاز کرد، اما در ادامه تحت فشار فروش، بخشی از این رشد را از دست داد. شاخص کل پس از صعود اولیه، با افتی ملایم در محدوده ۳ میلیون و ۹۶ هزار واحد آرام گرفت. 

به گزارش خبرآنلاین، معاملات امروز بورس تهران سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت با روندی مثبت آغاز شد و شاخص کل با رشد ۱۲ هزار و ۳۴۳ واحدی، به ارتفاع ۳ میلیون و ۱۱۰ هزار واحدی رسید.

 

با این حال، در ادامه معاملات فشار فروش در نمادهای بزرگ افزایش یافت و شاخص کل بورس با افت ۱۱۲۹ واحدی نسبت به ابتدای روز، در نهایت در محدوده ۳ میلیون و ۹۶ هزار واحد قرار گرفت.

 

شاخص کل هم‌وزن برخلاف شاخص کل، عملکرد مثبتی داشت و با رشد ۴ هزار و ۸۶۸ واحدی، نشان‌دهنده اقبال سرمایه‌گذاران به سهام شرکت‌های کوچک‌تر بود.

 

تا لحظه تنظیم این گزارش، حجم معاملات به ۱۵.۳۴۴ میلیارد سهم رسیده و ارزش معاملات نیز بالغ بر ۲۷۵ هزار و ۸۰۱ میلیارد ریال شده است.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------