آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

قیمت تتر از سقف ۱۹۵ هزار تومان عقب نشست | بیت‌کوین در ۶۴ هزار دلار آرام گرفت

بازار رمزارزها امروز با رشد ارزش بازار و معاملات محتاطانه دنبال شد؛ در حالی که تتر پس از جهش تا مرز ۱۹۵ هزار تومان عقب‌نشینی…

ثبت نام مسکن ملی امروز از چه ساعتی آغاز می شود؟



 اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی, مسکن ملی
معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اعلام آغاز ثبت نام مرحله دوم مسکن ملی از ساعت ۱۰ صبح امروز گفت: هدف طرح مسکن ملی در این مرحله اقشار متوسط و کسانی است که بتوانند اقساط تسهیلات و آورده اولیه را تامین کنند. 

به گزارش تسنیم، علی قائدی گفت: از 10 صبح امروز شنبه تا ساعت 24 روز یکشنبه بدون هیچ محدودیتی ثبت نام مسکن ملی در 5 استان آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان، اردبیل و البرز انجام می‌گیرد.

 

او با تاکید بر این که برخلاف مرحله قبل ظرفیت ثبت نام نامحدود است گفت: بعد از ثبت نام بین متقاضیان واجد شرایط به صورت سیستمی قرعه کشی انجام می‌گیرد.

 

معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان این که معمولا پروژه‌های مسکن 2 ساله تمام می‌شود گفت: متراژ‌ها با توجه به شرایط و استان‌ها متفاوت است، متوسط حدود 100 متر و بر اساس برآورد اولیه هزینه ساخت هر متر مربع هم حدود 2 میلیون تا 2.5 میلیون پیش بینی شده که البته با توجه به شرایط اقتصادی و تورم و ... ممکن است کمتر یا بیشتر از این ارقام هم بشود.

 

او درباره شرایط متقاضیان مسکن ملی گفت: یکی اینکه از سال 84 به بعد سند مسکنی به نامشان نبوده باشد و خانه نداشته باشند، از تسهیلات دولتی مسکن استفاده نکرده باشند و در شهر ثبت نامی ساکن باشند و بتوانند به لحاظ مالی پروژه را تا آخر همراهی کنند.

 

قائدی گفت: کسانی که به دلایلی مرحله قبل انصراف داده اند این بار هم فرصت ثبت نام دارند و می‌توانند ثبت نام کنند، اما کسانی که فاقد شرایط بوده اند در صورت ثبت نام مجدد باز تایید نخواهند شد.

 

معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اشاره به رایزنی‌ها با دستگاه‌ها و بخش خصوصی برای کاهش هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تسهیلات پیش بینی شده برای این واحد‌ها بین 70 تا 100 میلیون است و اقساط آن هم حدود 1 میلیون و 700 هزار تومان می‌شود.

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------