آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

آسوشیتدپرس: تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است

آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با…

رئیس کل سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: شناسایی یک شرکت با ۳۰۰میلیارد تومان اعتبارسازی



 اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی,سازمان امور مالیاتی

رئیس کل سازمان امور مالیاتی از شناسایی ۱۵۰۰ شرکت کدفروش خبرداد و گفت: هفته قبل یک شرکت شناسایی شد که ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارسازی کرده و ۱۸۰ مهر ساخته بود.

به گزارش مهر، سیدکامل تقوی‌نژاد در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اختلال شرکت‌های کدفروش در فرآیند اقتصادی کشور گفت: سال قبل ۱۵۰۰ شرکت کدفروش شناسایی شده اند و هفته قبل نیز به کمک سازمان بازرسی کشور یک شرکت کدفروش که ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارسازی کرده و ۱۸۰ مهر مختلف ساخته بود، شناسایی شد که عوامل آن دستگیر و اکنون وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی از آنها دریافت شده است و عوامل هم در بازداشت هستند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی افزود: از این شرکت‌ها روزانه تعداد زیادی در حال ایجاد است و تعداد زیادی نیز ایجاد خواهند شد و تا زمانی که سامانه اطلاعاتی سازمان امور مالیاتی تکمیل شود، باید انتظار این ضایعه را در اقتصاد ایران داشته باشیم. البته دستورالعملی نیز در این رابطه صادر شده و در قانون جدید مالیاتی  تکامل یافته است.

وی تصریح کرد: وقتی بحث از شرکت‌های کذفروش به میان می‌آید، دسته‌ای از افراد هستند که مکان خاصی ندارند و فاکتور می‌فروشند و معاملات صوری انجام می‌دهند، البته برای ما نیز محرض است که در سیستم بانکی پولی منتقل نشده و صرفا برای اعتبارسازی از آنها استفاده شده است و درصدی از مبلغ فاکتور نیز از سوی این شرکتها به عنوان حق العمل، دریافت می‌شود. پس نه کالایی جابه‌جا می‌شود و نه معامله‌ای صورت می‌گیرد، فقط راهی برای فرار مالیاتی است.

به گفته تقوی‌نژاد، سازمان امور مالیاتی تاکنون با فعالان اقتصادی و شرکت‌هایی که اسناد مالیاتی آنها مبتنی به تخلف فاکتور فروش بوده براساس مالیات علی الراس رفتار نموده که البته مالیات علی‌الراس به صورت موقتی است و زمان آن برای این قبیل شرکت‌ها به مدت ۳ سال تعیین می‌شود و محاسبه مالیات به این شیوه مختص شرکت هایی است که کد فروشی کرده اند و فاکتورهای آنها صوری است و باید به این نکته توجه داشت که این نوع شرکت‌ها، مکان خاصی ندارند و واهی بودن معاملات آنها محرز شده است.

به گزارش مهر، شب گذشته در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به دلیل کمبود وقت، این بحث ناتمام ماند و علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی دستور داد تا جلسه ای مشترک با فعالان اقتصادی با حضور رئیس سازمان امور مالیاتی و معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل شود تا این موضوع به صورت کامل بررسی شود.
 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------