آخرین اخبار سیاست خارجی

پسر شمخانی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

تحریم پسر شمخانی به دلیل همکاری با روسیه

اتحادیه اروپا در هجدهمین بسته تحریمی علیه روسیه، حسین شمخانی و چند شرکت که به ادعای اروپا متعلق به وی است را تحت تحریم قرار داد. به گزارش مهر، اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای…

مذاکرات ایران و اروپا روز جمعه در «استانبول» | عراقچی: دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود



مذاکره ایران و اروپا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
الجزیره به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از موافقت ایران با دور جدید مذاکرات هسته ای با سه کشور اروپایی در استانبول ترکیه در روز جمعه آینده خبر داد.

به گزارش مهر، شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گزارش داد: تهران در پاسخ به درخواست اروپا، با برگزاری دور جدیدی از مذاکرات با انگلیس، آلمان و فرانسه موافقت کرده است.

 

بر اساس گزارش الجزیره به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، نشانه‌ها حاکی از آن است که دور جدیدی از مذاکرات با سه کشور اروپایی جمعه آینده در استانبول برگزار خواهد شد.

 

خبرگزاری صدا و سیما تأکید کرد که مذاکرات با اروپایی‌ها در سطح معاون وزیر امور خارجه برگزار خواهد شد و بر برنامه هسته‌ای متمرکز خواهد بود.

 

طبق گزارش ها، «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ضمن اعلام این خبر افزود که این مذاکرات با حضور آقایان تخت روانچی و غریب آبادی در استانبول برگزار خواهد شد. 

 

در دولت چهاردهم، تا کنون چهار دور مذاکره با سه کشور اروپایی عضو برجام (فرانسه، انگلیس و آلمان) به ترتیب در نیویورک، ژنو، استانبول و ژنو برگزار شده است.

 

مذاکرات ایران و اروپا به صورت «مجزا از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا» انجام می‌شوند.

 

عراقچی: دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

وزیر امور خارجه درباره زمان دیدار با کشورهای اروپایی و رویکرد ایران در مذاکرات با آن‌ها توضیحاتی داد.

 

عراقچی گفت: رویکرد مذاکراتی ما قوی‌تر از گذشته است.

 

وزیر خارجه تأکید کرد: لازم است اروپایی‌ها از مواضع ایران مطلع شوند. در دیدار با اروپایی‌ها دستمان پر است. زمان دیدار هم دارد تنظیم می‌شود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------