آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ توییت شهباز شریف را بازنشر کرد | عراقچی فردا راهی پاکستان می‌شود

ترامپ توییت نخست وزیر پاکستان مبنی بر احتمال امضای توافق ظرف ۲۴ساعت را بازنشر کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با بازنشر توییتی از نخست‌وزیر پاکستان درباره احتمال…

عراقچی: مشورت‌های مستمر با چین برای ایران بسیار حائز اهمیت است | دیدار ونس با نخست‌وزیر قطر در رابطه با ایران



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در گزارشی از سفر اخیر خود به چین تاکید کرد که با توجه به شراکت راهبردی عمیق میان دو کشور، مشورت‌های مستمر و نزدیک با چین برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در شبکه اجتماعی اینستاگرام تصریح کرد: «در سفر کوتاهی که به پکن داشتم، با جناب وانگ‌یی، وزیر محترم امور خارجه جمهوری خلق چین دیدار و گفت‌وگو کردم.»

 

عراقچی تاکید کرد: «با توجه به شراکت راهبردی عمیق میان دو کشور، مشورت‌های مستمر و نزدیک با چین برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است.»

 

وزیر امور خارجه ایران نوشت: «در این دیدار، مسائل کلیدی از جمله جنگ تحمیلی اخیر علیه کشورمان، وضعیت تنگه هرمز و تحولات منطقه غرب آسیا، توسعه روابط تجاری و گسترش همکاری‌های بین‌المللی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادیم.»

 

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در پایان نوشت: «در این سفر بار دیگر مواضع حمایتی و سازنده چین از جمهوری اسلامی ایران مورد تأکید قرار گرفت. از حسن میزبانی آقای وانگ‌یی و همکاران محترمشان صمیمانه سپاسگزارم.»

 

اکسیوس: ونس با نخست‌وزیر قطر در کاخ سفید در رابطه با ایران دیدار می‌کند

یک مقام آمریکایی با اشاره به این دیدار به اکسیوس، گفت که قطری‌ها یکی از کانال‌های ارتباطی غیررسمی و مهم میان ایران و آمریکا در مذاکرات مربوط به توافق برای پایان دادن به جنگ هستند.

 

گفتنی است، مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کردند در فضای تهدید و با وجود پابرجا بودن محاصره دریایی غیرقانونی آمریکا در مذاکرات شرکت نمی‌کنند.

 

در عین حال اصلاحیه اخیر مقامات آمریکایی به آخرین پیشنهاد ایران هنوز در تهران در حال بررسی است.

 

ایران تاکید دارد که در مرحله اول تفاهمی موقت در رابطه با خاتمه جنگ، برداشته شدن محاصره دریایی و سپس رفع محدودیت از تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز انجام شود و سپس موضوعات دیگر مورد مذاکره قرار گیرد.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------