آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ادعای رسانه‌های آمریکایی: مخالفت ترامپ با پرداخت پول به ایران و تمایل به حفظ آتش‌بس

دو رسانه آمریکایی از رویکرد محتاطانه دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده‌اند. در حالی که سی‌ان‌ان گزارش داده رئیس‌جمهور آمریکا با هرگونه توافقی که شامل پرداخت مستقیم پول…

ادعای رسانه‌های آمریکایی: مخالفت ترامپ با پرداخت پول به ایران و تمایل به حفظ آتش‌بس



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
دو رسانه آمریکایی از رویکرد محتاطانه دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده‌اند. در حالی که سی‌ان‌ان گزارش داده رئیس‌جمهور آمریکا با هرگونه توافقی که شامل پرداخت مستقیم پول به ایران باشد مخالفت کرده، وال‌استریت ژورنال نیز مدعی شده است که ترامپ فعلا تمایلی به ازسرگیری درگیری نظامی ندارد و ترجیح می‌دهد تنش‌های محدود را برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر در خاورمیانه تحمل کند.

ادعای وال‌استریت ژورنال:دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به دستیاران خود گفته است که در صورت مرگ سربازان آمریکایی در نتیجه اقدامات ایران، پایان دادن به آتش‌بس با ایران را بررسی خواهد کرد.

 

مقامات آمریکایی می‌گویند حملات مکرر فشار بر ترامپ را افزایش داده و سوالاتی را درباره پایداری بلندمدت آتش‌بس ایجاد کرده است.

 

بی‌میلی ترامپ به ازسرگیری جنگ نشان می‌دهد که او ممکن است آماده باشد هفته‌ها یا حتی ماه‌ها تنش‌های کوچک‌تر را تحمل کند تا از یک درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه جلوگیری شود.

 

ادعای سی‌ان‌ان: ترامپ از امضای توافقی که در آن مستقیماً به ایران پول داده شود، خودداری می‌کند

شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از منابعی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به مشاوران خود گفته است که هیچ توافقی را امضا نخواهد کرد که در آن ایالات متحده مستقیماً به ایران پول بدهد.

 

این شبکه افزود که بحث‌هایی درباره ایجاد صندوقی وجود دارد که به محض دستیابی به توافق نهایی، میلیاردها دلار در اختیار ایران قرار دهد. 

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------