آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

تخریب برج مراقبت دریایی چابهار در حمله آمریکا

برج مراقبت دریایی بندر شهید کلانتری چابهار در حمله صبح امروز جنگنده‌های آمریکایی برای سومین بار هدف قرار گرفت و بر اساس مشاهدات میدانی و گزارش خبرنگار ایرنا، این برج…

پایان ششمین موج حملات آمریکا؛ ۶ پل در بندر خمیر هدف قرار گرفت / شمار شهدا به ۷ نفر رسید



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
همزمان با اعلام سنتکام مبنی بر پایان ششمین شب حملات آمریکا به ایران، حملات بامداد جمعه به شهرستان بندر خمیر در استان هرمزگان دست‌کم هفت شهید و ۹ مجروح بر جای گذاشت. در این حملات ۶ پل ارتباطی هدف قرار گرفت و بخشی از شبکه برق بندرعباس و روستاهای اطراف نیز آسیب دید.

به گزارش منابع رسمی، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد جمعه با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس، از پایان ششمین موج حملات خود به ایران خبر داد.

 

سنتکام مدعی شد این عملیات ساعت ۹:۴۰ شب به وقت شرق آمریکا پایان یافته و جنگنده‌ها، پهپادها و شناورهای نظامی آمریکا با استفاده از مهمات هدایت‌شونده، ده‌ها هدف نظامی از جمله سامانه‌های نظارت ساحلی، پدافند هوایی، زیرساخت‌های لجستیکی و توانمندی‌های دریایی ایران را هدف قرار داده‌اند.

 

این نهاد نظامی آمریکا همچنین ادعا کرد هدف از این حملات، کاهش توان نظامی ایران و جلوگیری از حملات علیه کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز بوده است. سنتکام در ادامه اعلام کرد بیش از ۵۰ هزار نیروی نظامی آمریکا همچنان در منطقه خاورمیانه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

 

در همین حال، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به پل‌های شهرستان بندر خمیر خبر داد.

 

بر اساس این اطلاعیه، در جریان این حملات تاکنون شهادت هفت نفر تأیید شده و ۹ نفر نیز مجروح شده‌اند که به مراکز درمانی منتقل شده و روند درمان آنان ادامه دارد.

 

از سوی دیگر، استانداری هرمزگان اعلام کرد در حملات بامداد جمعه، ۶ پل در شهرستان خمیر هدف قرار گرفته است. بر اساس این گزارش، پل گریوه در محور بندرعباس–خمیر–لار، پل بعد از روستای لاتیدان (کلمتلی)، دو پل در مسیر کهورستان–لار، پل نیمه‌کاره محور بندر خمیر–کشار–بندرعباس و پل روستای مارو از جمله پل‌های آسیب‌دیده هستند.

 

استانداری از شهروندان خواست تا اطلاع ثانوی از تردد در محورهای آسیب‌دیده خودداری کرده و از مسیرهای جایگزین استفاده کنند تا مسیر برای تردد نیروهای امدادی، آتش‌نشانی و انتظامی باز بماند.

 

همزمان، وزارت نیرو نیز اعلام کرد در پی این حملات، بخش‌هایی از خطوط انتقال برق بندرعباس و روستاهای اطراف دچار آسیب شده است. به گفته این وزارتخانه، برق در برخی مناطق دوباره برقرار شده و عملیات بازسازی شبکه ادامه دارد. همچنین از مشترکان خواسته شده با مدیریت مصرف برق، به حفظ پایداری شبکه در جنوب کشور کمک کنند.

 

در همین ارتباط، روزنامه **وال‌استریت ژورنال** به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد حمله به پل‌های هرمزگان با هدف قطع مسیرهای تأمین و پشتیبانی منتهی به بندرعباس انجام شده است؛ بندری که به ادعای این مقام، از آن برای پشتیبانی از عملیات دریایی ایران در تنگه هرمز استفاده می‌شود. این ادعا تاکنون با واکنش رسمی از سوی مقام‌های ایرانی همراه نشده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------