آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

اسرائیل به دنبال کشاندن ایران به جنگ لبنان است/ علی‌الطاهر یک نقطه معمولی نیست

دیپلمات پیشین گفت: نتانیاهو نیاز دارد بخش مهمی از تلاش‌های خود را روی این موضوع متمرکز کند که ایران را وارد جنگ کند و در واقع منتظر واکنش ایران به اقدامات اسرائیل باشد.…

سنتکام: پنج نفتکش ایران را منهدم کردیم



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
ادعای سنتکام: پس از آنکه سپاه پاسداران در دو نوبت طی دو روز گذشته، یک کشتی جنگی آمریکا را با موشک هدف قرار داد، ۵ نفتکش حامل نفت خام ایران را منهدم کردیم.

ارتش آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که پنج نفتکش ایرانی را در روز سه‌شنبه هدف قرار داده است.

 

«سنتکام» (فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا) در بیانیه‌ای ادعا کرد:‌ «پس از آنکه ایران دو بار در دو روز گذشته ناو جنگی آمریکا را با موشک‌های بالستیک هدف قرار داد، نیروهای ما پنج نفتکش ایرانی را منهدم کردند».

 

سنتکام با انتشار تصاویری از حمله به نفتکش‌های ایرانی، مدعی شد:‌ «ناو جنگی آمریکایی با موفقیت از حملات ایران جان سالم به در برد و به گشت‌زنی در آب‌های منطقه‌ای ادامه داد. هیچ پرسنل آمریکایی آسیب ندید».

 

در این بیانیه ادعایی آمده است:‌ «در پاسخ به حملات ناموفق اخیر ایران، سنتکام نفتکش‌های ایرانی را در خلیج عمان و همچنین در نزدیکی جزیره خارک هدف قرار داد. نیروهای آمریکایی قبل از اینکه کشتی‌ها مورد اصابت قرار گرفته و غیرقابل استفاده شوند، به خدمه دستور دادند که آها را ترک کنند».

 

این سازمان در ادامه ادعاهایش گفت: «ایران از این نفتکش‌ها به عنوان بخشی از یک شبکه سایه چند میلیارد دلاری استفاده کرده است. ایران هیچ وسیله‌ای برای دفاع از این کشتی‌ها ندارد».

 

این بیانیه موهوم افزود: «در ۵ سپتامبر نیز نیروهای سنتکام پس از تلاش ایران برای حمله به یک ناو هواپیمابر و ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی، سه نفتکش ایرانی را منهدم کردند. تمام تلاش‌های ایران علیه کشتی‌های نیروی دریایی شکست خورده است»./خبرآنلاین

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------