آخرین اخبار سیاست خارجی

اسنپ بک،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

خبرنگار آمریکایی: رأی‌گیری روز جمعه شورای امنیت به معنای آغاز اسنپ‌بک نیست

خبرنگار نشریه آمریکایی با اشاره به رأی‌گیری روز جمعه درباره اسنپ‌بک نوشت: «رأی‌گیری روز جمعه، درباره پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی برای لغو تحریم‌ها علیه ایران و بخشی از…

بایدن: ۹۹ درصد از پهپاد‌هایی که ایران به سوی اسرائیل شلیک کرد به کمک ما به اهداف خود نرسید، در غیر اینصورت این حمله ویرانگر می‌شد



رئیس جمهور آمریکا ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
رئیس جمهور آمریکا گفت: «به هر حمله‌ای که نیروهای ما را هدف قرار دهد، پاسخ خواهیم داد همانطور که پیشتر و زمانی که سه نظامی ما در اردن کشته شدند پاسخ دادیم». 

به  گزارش فارس: رئیس جمهور آمریکا شامگاه شنبه در سخنانی گفت که به کمک دفاع این کشور از اسرائیل، بخش عمده‌ای از پهپادهای ایران به اهداف خود نرسیدند در غیر اینصورت حمله ایران، ویرانگر می‌شد.

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز شنبه گفت که این کشور تلاش کرد تا تنش‌ها در خاورمیانه که در مسیر عکس در حال حرکت بود، کاهش یابد.

 

وی در ادامه سخنانش گفت: «99 درصد از پهپادهایی که ایران به سوی اسرائیل شلیک کرد به کمک دفاع ما به اهداف خود نرسید در غیر اینصورت این حمله ویرانگر می‌شد».

 

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «به هر حمله‌ای که نیروهای ما را هدف قرار دهد، پاسخ خواهیم داد همانطور که پیشتر و زمانی که سه نظامی ما در اردن کشته شدند پاسخ دادیم».

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------