آخرین اخبار سیاست خارجی

گوترش،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

گوترش: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد

دبیرکل سازمان ملل متحد با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل‌وفصل اختلافات درباره برجام، اعلام کرد هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد.…

امارات: ایران جزایر سه گانه را اشغال کرده است!



 ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
وزیر مشاور در امور خارجی امارات، طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برخی یاوه‌گویی‌ها در خصوص جزایر سه‌گانه و لزوم حضور کشورهای منطقه در مذاکرات برجامی را تکرار کرد. 

به گزارش ایلنا، «خلیفه شاهین المرار» وزیر مشاور در امور خارجی امارات، طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برخی یاوه‌گویی‌ها در خصوص جزایر سه‌گانه و لزوم حضور کشورهای منطقه در مذاکرات برجامی را تکرار کرد.

 

این مقام اماراتی، در یاوه‌گویی‌هایی توجیه‌ناپذیر، سه جزیره ابوموسی، تنب بزرگ، و تنب کوچک در ایران را «جزایر اماراتی» خوانده و مدعی «اشغال» این جزایر توسط ایران شد.

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود که امارات هرگز از درخواست خود برای حاکمیت بر این جزایر دست نخواهد کشید و چنانچه اختلاف‌ها با ایران در این خصوص از طریق مسالمت‌آمیز حل و فصل نشود، امارات آن را به دیوان بین‌المللی کیفری ارجاع می‌دهد.

 

المرار با تکرار برخی ادعاها در خصوص ماهیت برنامه هسته‌ای و موشکی ایران و همچنین سیاست‌های منطقه‌ای این کشور، گفت که نمی‌توانیم این فعالیت‌ها را نادیده بگیریم.

 

وی مدعی شد که هر گونه توافقی با ایران باید با در نظر گرفتن کاستی‌های برجام انجام شود و کشورهای منطقه نیز باید در آن حضور داشته باشند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------