۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی در زلزله میانمار و تایلند/ ریزش برج 30 طبقه و حبس 43 کارگر



زلزله میانمار و تایلند،اخبار حوادث،خبرهای حوادث
زلزله‌ای مهیب در جنوب شرقی آسیا تایلند و میانمار را لرزاند که موجب خرابی چندین ساختمان و کشته شدن چند نفر شد.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، منابع میانماری آمار جدیدی از زلزله امروز این کشور منتشر کردند.

 

تلویزیون میانمار اعلام کرد: بر اثر زلزله امروز تاکنون ۱۴۴ نفر کشته و ۷۳۲ نفر زخمی شده اند.

 

از سوی دیگر رویترز به نقل از مرکز زمین شناسی آمریکا احتمال داد که شمار کشته شدگان زلزله میانمار هزاران نفر باشد.

 

گفتنی است که صبح امروز زمین لرزه ۷.۷ ریشتری در میانمار رخ داد که ویرانی زیادی به بار آورد و بسیاری از ساختمانها بر اثر آن فرو ریختند.

 

زلزله میانمار و تایلند،اخبار حوادث،خبرهای حوادث

 بزرگی زلزله در میانمار ۷.۷ و در بانکوک ۷.۳ اعلام شده است. نخست‌وزیر تایلند در پی وقوع زلزله در بانکوک اعلام وضعیت اضطراری کرد.

 

سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده تایید کرده که کانون زمین‌لرزه در ۱۷.۲ کیلومتری شهر ماندالی، دومین شهر بزرگ میانمار با ۱.۲ میلیون نفر جمعیت بوده است.

 

خبرگزاری فرانسه گزارش داده که زمین‌لرزه شدید در بانکوک باعث تخلیه دفاتر و فروشگاه‌ها هم شده است. شاهدان در بانکوک گفتند که مردم وحشت زده به خیابان‌ها دویدند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------