بلینکن: از آمریکایی‌ها می‌خواهیم فوراً روسیه را ترک کنند



آنتونی بلینکن،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه در واکنش به بازداشت خبرنگار وال استریت ژورنال گفت که بار دیگر درباره خطراتی که آمریکایی‌ها در روسیه با آن مواجه هستند هشدار می‌دهیم و از آنها دعوت می‌کنیم فوراً روسیه را ترک کنند.

به گزارش فارس، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه در واکنش به بازداشت خبرنگار وال استریت ژورنال گفت که بار دیگر درباره خطراتی که آمریکایی‌ها در روسیه با آن مواجه هستند هشدار می‌دهیم و از آنها دعوت می‌کنیم فورا روسیه را ترک کنند.

 

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: «تلاش‌های ادامه دار کرملین برای ترساندن، سرکوب و پیگرد خبرنگاران و صدای جامعه مدنی را محکوم می‌کنیم».

 

وی گفت: «تلاش خواهیم کرد تا آمریکایی بازداشت شده در روسیه به خدمات کنسولگری دسترسی پیدا کرده تا تمامی حمایت‌های مورد نیاز را بدست آورد».

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      X آیلتس,دوره آیلتس,ترجمه

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2023