آخرین اخبار بین الملل

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

بیانیه شدیداللحن امام اوغلو، شهردار بازداشت شده استانبول خطاب به اردوغان

اکرم امام اوغلو شهردار بازداشت شده استانبول که رقیب بالقوه رجب طیب اردوغان در انتخابات‌های پیش رو نیز محسوب می‌شود با لحنی تند و اظهاراتی…

زلنسکی: ناتو به ما سلاح اتمی بدهد/ آماده گفت‌وگوی مستقیم با پوتین هستم



زلنسکی،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی با اشاره به روند طولانی فرآیند عضویت این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از سران ناتو خواست تا سلاح اتمی در اختیار کی‌یف بگذارند.

به گزارش ایرنا، زلنسکی در جریان مصاحبه اختصاصی با پیرز مورگان روزنامه‌نگار و مجری معروف انگلیسی خطاب به سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، گفت: اگر قرار است پیوستن اوکراین به ناتو چندین دهه طول بکشد، ما باید ابزار دفاعی داشته باشیم.

 

رئیس جمهور اوکراین در ادامه تاکید کرد: درخواست من از سران ناتو این است که به اندازه‌ای تسلیحات و موشک‌های اتمی در اختیار ما بگذارند که بتوانیم تهاجم روسیه به اوکراین را متوقف کنیم.

 

زلنسکی همچنین با بیان اینکه اگر تنها راه به ارمغان آوردن صلح برای مردم اوکراین و جلوگیری از کشته شدن آنها، مذاکره با ولادیمیر پوتین است، من آماده‌ گفت وگو با رئیس جمهور روسیه و پایان دادن به این جنگ هستم، خاطرنشان کرد: اما اروپا باید در مذاکرات حضور داشته باشد.

 

در همین ارتباط پیرز مورگان در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من امروز (سه‌شنبه / به وقت محلی) یک مصاحبه ۹۰ دقیقه‌ای با ولودیمیر زلنسکی انجام دادم که به طور قابل توجهی صریح، افشاکننده و خبرساز بود و نسخه کامل آن روز چهارشنبه منتشر خواهد شد.

 

ابراز آمادگی زلنسکی برای گفت‌وگوی مستقیم با پوتین

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای در پاسخ به سوالی درباره احتمال برگزاری مذاکرات بین اوکراین و روسیه گفت: «اگر این تنها اقدامی است که می‌توانیم در آن صلح را برای شهروندان اوکراین به ارمغان بیاوریم و مردم بیشتری را از دست ندهیم، قطعاً این کار را خواهم کرد.»

 

او در ادامه آمادگی خود برای گفت‌وگوی مستقیم با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را اعلام کرد.

 

زلنسکی پیش از این ‌و در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفته بود: «من دوست دارم ایالات متحده آمریکا، اوکراین و روس‌ها را بر سر میز مذاکره ببینم و صادقانه بگویم، صدای اتحادیه اروپا هم باید در میز مذاکره شنیده شود.»

 

رئیس‌جمهور اوکراین در جریان مصاحبه با «پی‌یر مورگان» روزنامه‌نگار انگلیسی که گزیده‌هایی از آن سه‌شنبه منتشر شد، همچنین در پاسخ به این سوال که نگرش او به رئیس‌جمهور روسیه چیست، افزود: «نگرش من نسبت به او (پوتین) چیست؟ من با او مهربانی نمی‌کنم و او را دشمن می‌دانم. و صادقانه بگویم، معتقدم که او هم مرا دشمن می‌داند.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------