آخرین اخبار بین الملل

نتانیاهو،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

نتانیاهو: پیروزی بر ایران شانس گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم را افزایش می‌دهد | توانایی‌های نظامی و دولتی حماس باید نابود شود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: به اهداف خود در خصوص جنگ در غزه پایبندیم. به گزارش شفقنا، اسکای نیوز نوشت: بنیامین نتانیاهو اظهار کرد: ما…

پایان بی‌نتیجه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم حماس و اسرائیل در دوحه



اسرائیل و حماس،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
منابع مطلع از پایان بی‌نتیجه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه قطر خبر دادند.

به گزارش ایسنا، منابع رسانه‌ای گزارش دادند که دور دوم مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در دوحه قطر برگزار شد، اما بدون دستیابی به پیشرفت قابل توجه پایان یافت.

 

طبق گزارش خبرگزاری سما، یک مقام فلسطینی آگاه به مذاکرات اعلام کرد که با وجود عدم پیشرفت در نشست دوشنبه، مذاکرات ادامه خواهد یافت.

 

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه صهیونیست گزارش داد که مذاکرات غیرمستقیم میان این رژیم و حماس در دوحه بدون پیشرفت ملموس پایان یافته است.

 

یک منبع نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: اگر آمریکا فشار خود را افزایش ندهد، ممکن است این هفته به توافقی دست نیابیم.

 

اختلافات اصلی میان دو طرف بر سر مسائل کمک‌های انسانی و نحوه استقرار نیروها در زمان آتش‌بس است. بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی خواهان حفظ مکانیزم توزیع کمک‌ها است، اما حماس با این موضوع مخالف است. همچنین، رژیم صهیونیستی بر حفظ کنترل خود بر جنوب نوار غزه، از جمله جاده‌های موراگ، فیلادلفیا و رفح، اصرار دارد، امری که حماس آن را رد می‌کند.  

 

با وجود این پیچیدگی‌ها، یک منبع شرکت‌کننده در مذاکرات در قطر ابراز امیدواری کرد که با وجود چالش‌ها، امکان دستیابی به توافق وجود دارد.

 

این درحالی است که روزنامه «هاآرتص» به نقل از منابع صهیونیست نوشت: توافق بر سر ۹۰ درصد از موارد پیشنهادی حاصل شده است و ممکن است مذاکرات چند روز ادامه یابد.

 

 در همین راستا، منابع آمریکایی به رسانه‌ها اعلام کردند که دولت این کشور خواهان پایان جنگ در غزه است، اما به شرطی که حماس در این منطقه باقی نماند.

 

این مذاکرات در حالی برگزار می‌شود که جنگ در غزه همچنان ادامه دارد و فشار بین‌المللی برای دستیابی به آتش‌بس و پایان دادن به بحران انسانی در این منطقه افزایش یافته است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------