حمله اسرائیل به یک خودرو در لبنان | یک نفر ترور شد
- مجموعه: اخبار بین الملل
- تاریخ انتشار : پنجشنبه, ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ ۰۲:۰۸

به گزارش ایرنا، خبرگزاری ملی لبنان به نقل از مرکز عملیات پیش بیمارستانی (اورژانس) وزارت بهداشت این کشور افزود که حمله پهپاد اسرائیلی به یک خودرو در شهرک حداثا در حومه بنت جبیل، منجر به شهادت یک نفر شده است.
همچنین پایگاه خبری روزنامه النهار در این باره نوشت: یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را بین شهرک حداثا و حاریص در جنوب لبنان هدف قرار داد که بر اساس اطلاعات اولیه، یک نفر در این حمله کشته شد.
در این زمینه، پایگاه خبری رادیو بین المللی لبنان نیز مدعی شد که در این حمله پهپادی یکی از نیروهای حزب الله لبنان به شهادت رسیده است.
به نوشته رسانههای لبنان، این حمله پس از بازدید روز چهارشنبه «ایال زامیر» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی از مناطق اشغال شده جنوب لبنان انجام شد.
رئیس ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل در جریان این بازدید تاکید کرد که «ما به عقب باز نخواهیم گشت و اجازه نخواهیم داد تهدیدها دوباره افزایش یابند.»
وی افزود: «دلیل حضور ما (ارتش رژیم اسرائیل) در اینجا این است که وضعیت امنیتی در جبهه شمالی (شمال سرزمینهای اشغالی فلسطین) را تغییر دادهایم.»
روز شنبه نیز رژیم صهیونیستی یک خودرو در اطراف شهرک «عیناتا» در منطقه بنت جبیل واقع در جنوب لبنان را در حمله پهپادی با پنج موشک هدف قرار داد.