آخرین اخبار بین الملل

زلنسکی،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی

زلنسکی: ما به یک صلح واقعی نیاز داریم، نه یک توقف موقت در حملات روسیه

رئیس‌جمهور اوکراین پس از گفت‌وگو با همتای آمریکایی خود که در پی دیدار سران واشنگتن و مسکو در آلاسکا انجام شد، بر ضرورت دستیابی به صلحی…

زلنسکی: ما به یک صلح واقعی نیاز داریم، نه یک توقف موقت در حملات روسیه



زلنسکی،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
رئیس‌جمهور اوکراین پس از گفت‌وگو با همتای آمریکایی خود که در پی دیدار سران واشنگتن و مسکو در آلاسکا انجام شد، بر ضرورت دستیابی به صلحی پایدار و ادامه فشار بر روسیه تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که پس از گفت‌وگو با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی‌اش، هماهنگی‌های بیشتری با رهبران اروپایی انجام داده و افزود: «باید به صلح واقعی دست یافت؛ صلحی که پایدار باشد و نه صرفاً یک توقف موقت در خلال حملات روسیه.»

 

زلنسکی افزود که باید هرچه سریع‌تر کشتار متوقف شود و آتش‌بس در میدان نبرد، آسمان و علیه زیرساخت‌های بندری برقرار گردد. وی همچنین خواستار آزادی همه اسیران نظامی و غیرنظامی اوکراینی و بازگرداندن کودکانی شد که به ادعای او توسط روسیه «ربوده» شده‌اند!

 

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه تأکید کرد که فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد. او گفت در مکالمه با رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرده که در صورت برگزار نشدن نشست سه‌جانبه یا طفره‌رفتن روسیه از پایان عادلانه جنگ، تحریم‌ها باید تشدید شوند.

 

زلنسکی تحریم‌ها را «ابزاری مؤثر» خواند و گفت امنیت اوکراین باید به شکل مطمئن و بلندمدت و با مشارکت اروپا و ایالات متحده تضمین شود. او افزود که هیچ موضوعی، به‌ویژه مسائل سرزمینی، نباید بدون مشارکت اوکراین حل‌وفصل شود.

 

او همچنین از حمایت شرکای بین‌المللی قدردانی کرد و گفت بیانیه تازه رهبران اروپایی موضع اوکراین را تقویت کرده است.

 

پس از نشست ترامپ و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در آلاسکا، شورای اروپا و ناتو در بیانیه‌ای مشترک بر حمایت کامل از اوکراین، تضمین‌های امنیتی قوی، ادامه فشار بر روسیه و مخالفت با هرگونه حق وتوی مسکو در مسیر عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو تأکید کردند.

 

زلنسکی به دنبال شفاف‌سازی پیشنهاد ترامپ درباره جنگ اوکراین در سفر به واشنگتن

یک مقام مطلع از تماس تلفنی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به نیویورک‌تایمز گفت که زلنسکی در سفر روز دوشنبه خود به واشنگتن به دنبال شفاف‌سازی درباره پیشنهاد ترامپ خواهد بود.

 

این مقام مطلع گفت کی‌یف از کنار گذاشته شدن ناگهانی شرط آتش‌بس پیش از مذاکرات توسط ترامپ سردرگم است و نسبت به نوع تضمین‌های امنیتی که شرکای ناتو ممکن است ارائه دهند، اطمینان ندارد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسبه و ترامپ مذاکرات فشرده‌ای را در انکوریج آلاسکا برگزار کردند که ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه طول کشید. این مذاکرات به صورت «سه به سه» برگزار شد و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس جمهور روسیه، از طرف روسیه در این جلسه شرکت کردند. «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد این کشور نیز نمایندگی هیات آمریکایی را بر عهده داشتند.

 

دونالد ترامپ پیش از سوار شدن به هواپیمای ریاست‌جمهوری برای ترک آلاسکا به فاکس‌نیوز گفت که «بسیاری از مسائل مورد مذاکره قرار گرفت»؛ او این دیدار را «بسیار گرم و دوستانه» توصیف کرد.

 

او گفت کشورهای اروپایی در هر توافقی نقشی خواهند داشت، اما تاکید اصلی بر زلنسکی است «که کار را به سرانجام برساند.» ترامپ گفت انتظار دارد رهبران روسیه و اوکراین دیدار کنند، شاید با حضور خودش؛ کرملین پیش‌تر گفته بود این دو تنها زمانی ملاقات خواهند کرد که توافقی برای امضا آماده باشد.

 

نیویورک‌تایمز: ترامپ راه‌حل توافق صلح اوکراین را به اروپایی‌ها گفت

رسانه آمریکایی گزارش داد رئیس‌جمهور این کشور به رهبران اروپایی گفته است که اگر رئیس‌جمهور اوکراین موافق واگذاری دونباس به روسیه باشد، توافق صلح سریعا حاصل خواهد شد.

 

روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی به نقل از ۲ مقام ارشد اروپایی می‌نویسد: «رئیس‌جمهور ترامپ به رهبران اروپایی گفته که معتقد است اگر رئیس‌جمهور زلنسکی موافقت کند که بقیه منطقه دونباس را به روسیه واگذار کند، حتی مناطقی که توسط نیروهای روس تحت کنترل نیستند، می‌توان در مورد یک توافق صلح سریع مذاکره کرد.»

 

این رسانه آمریکایی می‌افزاید: «در عوض، رئیس‌جمهور پوتین پیشنهاد آتش‌بس در بقیه اوکراین در خطوط نبرد فعلی و تعهد کتبی مبنی بر عدم حمله مجدد به اوکراین یا هیچ کشور اروپایی را ارائه داد.»

 

دونالد ترامپ اوایل روز شنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» ضمن اشاره به اینکه پس از دیدار با همتای روسی‌اش، به‌طور تلفنی با همتای اوکراینی‌ و همچنین رهبران اروپایی گفت‌وگو کرده، نوشت: «همه مصمم هستند که بهترین راه برای پایان دادن به جنگ وحشتناک بین روسیه و اوکراین، دستیابی مستقیم به یک توافق صلح است که به جنگ پایان دهد، نه صرفا یک توافق آتش‌بس  که اغلب اوقات دوام نمی‌آورد.»

 

نیویورک تایمز در پایان می‌نویسد: «رهبران اروپایی چه به صورت علنی و چه خصوصی، تصریح کردند که چنین نیست. آنها بیانیه‌ای صادر کردند که ادعای آقای ترامپ مبنی بر ارجحیت مذاکرات صلح بر آتش‌بس را منعکس نمی‌کرد. بریتانیا، فرانسه، آلمان و دیگران از تلاش‌های آقای ترامپ برای توقف جنگ استقبال کردند، اما تهدید کردند تا زمانی که کشتار در اوکراین ادامه داشته باشد، فشارهای اقتصادی علیه روسیه را افزایش خواهند داد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------